Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam czy przed wstawieniem jakiegokolwiek produktu jesteśmy w stanie zweryfikować jaką dany produkt będzie miał prowizje dla allegro? @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@majekz30 nie do końca, ale za sam produkt możesz sprawdzić, potem dochodzi smart, prowizja od przesyłki, czy w paczce będzie jeden produkt czy kilka itp. więc są tylko widełki 😞
@majekz30 dokładniej kwoty nie, bo to zależy jaką dostawę wybierze kupujący, ale orientacyjną kwotę możesz wyliczyć w kalkulatorze opłat i prowizji.
No ito trochę kiepsko ,że nie jesteśmy w stanie sprawdzić konkretu tylko widełki 😞
I nie zdziw się, bo po sprzedaży też nie jest łatwo to policzyć. Prowizję jako taka owszem, ale już dopłaty rożne możesz dostać kiedyś tam, bo akurat np. DPD uzna, że paczka ze 100g herbaty przekroczyła wagę 30 kg i trzeba dopłacić i to nie będzie wcale w bieżącym miesiącu, ba w bieżącym kwartale
Ja bym jeszcze chciała wiedzieć czy to jest normalne że mam sprzedaż za 70 zł a po odjęciu prowizji na moje konto trafia astronomiczne 20 zł...