Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient zakupil przedmiot, udał sie na poczte i opłacił
STATUSY z wpłaty:
wpłata PAYu - allegro finance, PAYu - płatność, przelew tradycjny
Co w przypadku gdy zgłosi zwrot a ja zlecę zwrot poprzez allegro?
Czy te pieniądze tak czasem nie wrócą na konto poczty?
kupujący będzie musiał podać konto bankowe przy zwrocie
@RED gdybym chciał teraz zwrócić wpłate to mogę to zrobić nie znając numeru konta
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Prosze żeby ktoś z moderacji się do tego odniósł bo to może rodzić wiele problemów jeśli klient nie otrzyma zwrotu środków a otrzyma je poczta
@Client:80340374 ale to już nie Twój problem, zlecasz zwrot przez allegro, kasa trafia na Allegro Finance kupującego i se sam wypłaci 🙂
Wszystkie zwrotu robisz przez Allegro już nie podaje się konta przy odstąpieniu 😞
Po drugie skąd wiesz że robił na poczcie, może robił przelew ze swojego konta bankowego ?
@Client:80340374 Twoim obowiązkiem jest zlecenie zwrotu środków ,a w jaki sposób allegro je przekaże klientowi to ich brocha i problem klienta, zachowaj wiadomość o zwrocie środków , ot tak na wypadek dyskusji .
@Client:80340374 Wysyłam artykuł odnośnie tej tematyki. Ty zwracasz normalnie pieniądze, a jeśli chodzi o kupującego:
"Przelew tradycyjny
Zwrot pieniędzy dostaniesz na podany przez Ciebie numer konta w ciągu 3 dni roboczych. Jeśli przelew został przez Ciebie zlecony w placówce (na przykład w banku lub na poczcie), PayU skontaktuje się z Tobą mejlowo i poprosi o dane do zwrotu. Pieniądze przesłane przekazem pocztowym księgowane są do 14 dni."
@N_Nitka28 dziekuje za odpowiedz. Wolałem dopytać 🙂
@kostas11 wiem, że robił na poczcie bo mi dzwonil z samego rana, że idzie na poczte 🙂