anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przesyka Inpost widnieje jako dostarczona w rzeczywistości klient jej nie odebrał.

MAMY ROZWIĄZANIE!
BazarZwierzaka
#8 Zapaleniec

Witam. Mam problem z przesyłką dostarczoną do klientki paczkomatem InPost. Paczka została nadana 29.12.2025, odebrana 30.12.2025 jak wynika z trackingu InPost. Klientka 05.01.2026 wysłała pytanie w wiadomości czy paczka wróciła do nadawcy. W kolejnych wiadomościach wyjaśniła, że jej nie odebrała.

Po skontaktowaniu się z InPost dowiedziałam się, że paczka rzeczywiści wróciła do nadawcy i o dziwo nadawca odmówił jej przyjęcia. Zaznacza, że nie było na ten temat ani jednej wiadomości, jak też sytuacji w której odmawiam przyjęcia zwrotu. 

Ustaliłam z pracownikiem infolinii, żeby nadano paczkę ponownie do mnie, (okazało się że trafiła na magazyn paczek niedostarczalnych). Rozmawiałam z pracownikiem InPost w sobotę 16.01.2026, który przyjął zgłoszenie i zapewnił, że paczka do mnie wróci.

Tymczasem nadal nie mam żadnej wiadomości na temat wysyłki. Brak też nowego numeru listu przewozowego dla tej paczki.

Nr pierwotnej przesyłki : InPost
681113736506200122732018

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Jakie kroki powinnam teraz podjąć, żeby paczka wróciła i mogłabym zwrócić klientce pieniądze?

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1
InPost
Ekspert InPost

Dzień dobry, 

Uprzejmie informuję, że dyspozycja została przekazana do Magazynu Przesyłek Niedoręczalnych z dniem 16.01.2026 r. Realizacja może potrwać minimum kilka dni roboczych.

Bardzo prosimy o cieprliwość.

oznacz moderatorów