Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Chciałabym zapytać czy miniatury z poniższych ofert są zgodne z regulaminem jeśli nie, to które. Jeśli mogę prosić o wyjaśnienie bezpośrednio przez moderatorów będę wdzięczna 🙂
16893736399
17398975825
16607989627
16765865355
17193680762
16628871906
16646619700
Pozdrawiam
@wit_moto to może wezwij Moderatorów, żeby wiedzieli, że o coś ich pytasz?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Przepraszam, nie wiedziałam kto jest moderatorem lub gdzie ich szukać 🙂
@wit_moto Są dozwolone - jest białe tło i aranżacja.
należałoby dodać, że jeśli ktoś jest odpowiednim partnerem to wszystko jest dozwolone.
Dlaczego którekolwiek z nich miały by być niezgodne z zasadami?
Pytam, ponieważ nie widzę tu nic niezwykłego.
Dlatego, że serwis allegro twierdzi że aranżacja jest możliwa tylko w kilku kategoriach dom i ogród oraz części używane. Poniżej przesyłam treść jaką otrzymałam na innym koncie allegro.
"Zdjęcia w aranżacji są dozwolone, ale tylko w określonych kategoriach:
Dom i Ogród – Meble – Pokój młodzieżowy – Komplety Mebli
Dom i Ogród – Meble – Pokój dziecięcy – Komplety mebli
Dziecko – Pokój Dziecięcy – Meble – Komplety mebli
Dom i Ogród – Meble – Kuchnia – Zestawy mebli kuchennych
Dom i Ogród – Meble – Łazienka i toaleta – Zestawy mebli łazienkowych
Dom i Ogród – Meble – Sypialnia – Komplety mebli
Dom i Ogród – Meble – Sypialnia – Łóżka
Dom i Ogród – Meble – Salon – Kanapy
Dom i Ogród – Meble – Salon – Zestawy mebli
Dom i Ogród – Meble – Salon – Narożniki
Dom i Ogród – Meble – Salon – Komplety wypoczynkowe."
A ja otrzymałam ostrzeżenie, dlatego postanowiłam zapytać innych sprzedawców jak również pracowników serwisu.
@wit_moto Może temu, że opona wygląda jak część zestawu do sprzedaży.
Tutaj niezależnie od tego czy będzie to opona, silnik, czy jakikolwiek inny element (wskazano różne produkty jako niezgodną miniaturę).
@wit_moto dopytam, proszę o cierpliwość.
@wit_moto wracam z wyjaśnieniem - dla ofert 17398975825, 17193680762, 16646619700, 16628871906 - narusza zasady, ponieważ na przybliżeniach nie ma białego tła.
W przypadku oferty 16607989627 to tutaj ta flaga z "Powoskowani" narusza zasady ponieważ nie dodajesz jej do przesyłki.
Podsyłam również regulamin 2.4. d., który to opisuję. Natomiast co do aranżancji opisujemy to w punkcie 2.1.
Dziękuję serdecznie za wyjaśnienie, a czy ta miniatura jest zgodna? 16986050729
@wit_moto oferta 16986050729 narusza nasze zasady. Na zrzucie ekranu wskazałem jaki element powinien zostać usunięty:
Jest to aranżacja samego produktu w użyciu, więc chciałabym zapytać dlaczego jest niezgodna?
@wit_moto już wyjaśniam - dlatego, że produkt nie jest na białym tle, co narusza nasz regulamin.
Przepraszam, ale nie za bardzo rozumiem RGB wokół całego produkt wynosi 255:255:255 więc jest na białym tle, idąc dalej tym tokiem to jak umieścić aranżacje na miniaturze jeśli narusza ona regulamin? Jak to zrobić?
@wit_moto musisz zrobić ramkę wielkości jednego piksela w kolorze FF FF FF, wówczas boty stwierdzą, że masz zdjęcie na białym tle
Wyjaśnisz proszę jak to zrobić? nie za bardzo rozumiem...