Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy zamówieniu przechodzę do NADAJ PRZESYŁKĘ i dalej wypełniam wszystkie dostępne pola, ale kiedy robię ZAPISZ wyskakuje mi komunikat " Błąd przetwarzania Pole nie może być puste" i kiedy przewijam arkusz na samej górze pojawił się napis "Pole nie może być puste" powyżej Użytkownika, Przedmiotu i Metody Dostawy.
Dodam, że zamawiający wybrał metodę dostawy Kurier Pocztex.
Proszę o pomoc
Witam serdecznie czy ktoś miał taki błąd. Nie mogę nadać paczki za pobraniem wyświetla się taki o to komunikat .
nr zamówienia 66d1cdb0-c8cd-11ed-82fc-632c9119b95c
Wszystkie Pola są uzupełnione podam jeszcze 1 screen
Witam, mam ten sam problem tylko paczka dpd jest już opłacona.
nie mogę nadać paczki do kupującego , który opłacił zamówienie. Po standardowym wypełnieniu przeze mnie formularza z zamówieniem przesyłki - podaniu wagi oraz wymiarów paczki - na końcu pojawia się komunikat ,,Pole nie może być puste"
@V--TECH @verso_2020 Podajcie proszę numery zamówień, których dotyczy ten problem.
Numer zamówienia
94dbb630-c896-11ed-93c3-55548d9f1dab
nr zamówienia 66d1cdb0-c8cd-11ed-82fc-632c9119b95c
@verso_2020 @V--TECH @LUCK-DESIGN Sprawdźcie proszę czy w adresie odbiorcy nie ma dodatkowych spacji. System może je błędnie odczytywać. Jeśli to nie rozwiąże problemu, dajcie znać.
Problem rozwiązany - konsultant wskazał właśnie na brak spacji w nazwie ulicy i numerze. Dziękuję
Dziękuję za pomoc.
u mnie nic takiego nie ma jak dodatkowe spacje puste pole pojawia się na samej górze wysłałam 2 screen wyżej
dziekuje nie zauważyłam
Nie mogę zapisać przesyłki Allegro Kurier DPD. Otrzymuję komunikat "Błąd przetwarzania Pole nie może być puste" choć wszystkie pola są wypełnione. Problem dotyczy danych czy jest jakaś awaria systemu? Zamówienie nr 5f733cb3-d7ba-11ed-acb7-5d86ba052e1f
Sprawdź adres, przecinki spację itd.