anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Rejestracja nowego konta firmowego po usunięciu

YourIT
#2 Obserwator#

Witam serdecznie,

W związku z tym, że allegro nie umożliwia zmiany loginu a login który aktualnie mam nadany, nie do końca jest powiązany z branżą w której chcę rozpocząć sprzedaż, czy nie będzie problemu, jeżeli usunę aktualne konto i na te same dane firmowe, zarejestruje nowe? Czy allegro pozwala na coś takiego? Podkreślam że aktualnie mam zarejestrowane firmowe konto i dane firmy się nie zmienią. Mogę podać ewentualnie inny adres email w trakcie rejestracji ale dane firmy oraz telefon muszą pozostać te same. Proszę o odpowiedź. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

SpeedyGonzalezz
#16 Inspirator#

@YourIT Nie ma potrzeby usuwać konta, można mieć więcej kont na te same dane. Tylko akurat email musi być inny 🐭

Na wszelki wypadek można dopytać nasz Panie  @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

YourIT
#2 Obserwator#

Dzięki. To tego nie wiedziałem. Myślałem że na jedną firmę, mogę mieć zarejestrowane wyłącznie jedno konto. Ale jeśli faktycznie może być ich więcej to super :). 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@YourIT w takim przypadku jest też możliwa zmiana loginu 🙂 Jeżeli byłbyś zainteresowany tym rozwiązaniem, napisz do nas przez formularz. Nowy login nie może być zajęty, podaj też przyczynę zmiany np. zmiana sprzedawanego asortymentu.

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

YourIT
#2 Obserwator#

Świetnie. Zaraz napiszę taką prośbę. 

oznacz moderatorów