anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Rejestracja nowego konta firmowego po usunięciu

toczymy-tech
#8 Zapaleniec

Witam serdecznie,

W związku z tym, że allegro nie umożliwia zmiany loginu a login który aktualnie mam nadany, nie do końca jest powiązany z branżą w której chcę rozpocząć sprzedaż, czy nie będzie problemu, jeżeli usunę aktualne konto i na te same dane firmowe, zarejestruje nowe? Czy allegro pozwala na coś takiego? Podkreślam że aktualnie mam zarejestrowane firmowe konto i dane firmy się nie zmienią. Mogę podać ewentualnie inny adres email w trakcie rejestracji ale dane firmy oraz telefon muszą pozostać te same. Proszę o odpowiedź. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

SpeedyGonzalezz
#16 Inspirator

@toczymy-tech Nie ma potrzeby usuwać konta, można mieć więcej kont na te same dane. Tylko akurat email musi być inny 🐭

Na wszelki wypadek można dopytać nasz Panie  @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

toczymy-tech
#8 Zapaleniec

Dzięki. To tego nie wiedziałem. Myślałem że na jedną firmę, mogę mieć zarejestrowane wyłącznie jedno konto. Ale jeśli faktycznie może być ich więcej to super :). 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@toczymy-tech w takim przypadku jest też możliwa zmiana loginu 🙂 Jeżeli byłbyś zainteresowany tym rozwiązaniem, napisz do nas przez formularz. Nowy login nie może być zajęty, podaj też przyczynę zmiany np. zmiana sprzedawanego asortymentu.

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

toczymy-tech
#8 Zapaleniec

Świetnie. Zaraz napiszę taką prośbę. 

oznacz moderatorów