anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sobotnie dostawy inpost

owocowyraj
#9 Pomysłodawca#

Witam  sprzedaje sezonowo i  teraz  mam ciężkie dwa tygodnie z codzienna wysyłka,  powiedzcie proszę   jak dochodzą   paczki inpost że smartem .  Wysyłam produkt latwo psujący się i zależy mi na szybkiej dostawie.   Czy wszystkie paczki smart dowożą w soboty bo zauważyłem że nie wszystkie mają teraz czarne etykiety i oznaczenie dostawy w sobotę   

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

mdrogeria
#21 Demiurg#

@owocowyraj Trudno Ci cokolwiek poradzić , praktycznie wszystko nadane przed graniczną w piątek jest w paczkomatach do odbioru w sobotę  ,ale jak wszędzie trafiają się obsuwy tylko w przypadku Inpost jest to ilość śladowa , musisz wziąć pod uwagę nieroztropność klientów  ,zdarza się CZĘSTO ,że paczki umieszczone do odbioru w sobotę odbierane są w niedzielę wieczorem   ,a nawet w poniedziałek , zdarza się również ,że coś przeterminowanego wraca .

oznacz moderatorów

owocowyraj
#9 Pomysłodawca#

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_     PROSZE o informacje  bo   gdzies przeczytałem ze dostarczane są tylko paczki   które przy zakupie miały informacje dostawa w sobote . 

Chce wysłąc jutro z 30 paczek  wszytskie smart   ale dostawe mam do 2lipca ,  etykiety tez nie drukują sie   z czarnym tłem  czyli   nie powinny jednak dojechać na sobote ?

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#16 Inspirator#

@owocowyraj  Jeśli przewidywany czas dostawy jest na środę 2 lipca to nawet jak nadasz jutro to nie będą miały oznaczenia PWW i weekend przeleżą w oddziale InPost. 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@owocowyraj wiesz to jak dochodzą paczki InPost, to nie pytanie do nas. I tu zgodzę się z @mdrogeria, że trudno cokolwiek poradzić Tobie.

Rozumiem, że paczki są w smarcie, ale nadal mówimy o przewoźniku InPost. 

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

owocowyraj
#9 Pomysłodawca#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ wiem jak dochodza   i nie pytam czy   mi dojda co do jednej tylko    czy  wogle zadna nie dojdzie

to już  chyba macie  wpisane w umowe z nimi  co maja dostarczac.

Kiedyś kazda paczka smart piątkowa miała czarne tło  i dostawe  w weekend    a teraz  chyba tylko  te   co maja przy zakupie dostawe w sobote ?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@owocowyraj wiem o co pytasz i nadal to pytanie do InPost.

@InPost odpowiecie proszę na pytanie @owocowyraj??

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@gdvorek wyjaśnij co miałeś na myśli pisząc 

wiesz to jak dochodzą paczki InPost

ale nadal mówimy o przewoźniku InPost

bo brzmi to jak porównanie czy próba porównania do Waszych łonów , zejdźcie w końcu z piedestału , nie dogonicie Inpost w najbliższej 5 -latce jeśli w ogóle to się stanie .

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@mdrogeria oj to Twoja nadinterpretacja i nikogo do niczego nie porównowałem. Nie ma co szukać problemu tam gdzie go nie ma. 

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów