Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam sprzedaje sezonowo i teraz mam ciężkie dwa tygodnie z codzienna wysyłka, powiedzcie proszę jak dochodzą paczki inpost że smartem . Wysyłam produkt latwo psujący się i zależy mi na szybkiej dostawie. Czy wszystkie paczki smart dowożą w soboty bo zauważyłem że nie wszystkie mają teraz czarne etykiety i oznaczenie dostawy w sobotę
@owocowyraj Trudno Ci cokolwiek poradzić , praktycznie wszystko nadane przed graniczną w piątek jest w paczkomatach do odbioru w sobotę ,ale jak wszędzie trafiają się obsuwy tylko w przypadku Inpost jest to ilość śladowa , musisz wziąć pod uwagę nieroztropność klientów ,zdarza się CZĘSTO ,że paczki umieszczone do odbioru w sobotę odbierane są w niedzielę wieczorem ,a nawet w poniedziałek , zdarza się również ,że coś przeterminowanego wraca .
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ PROSZE o informacje bo gdzies przeczytałem ze dostarczane są tylko paczki które przy zakupie miały informacje dostawa w sobote .
Chce wysłąc jutro z 30 paczek wszytskie smart ale dostawe mam do 2lipca , etykiety tez nie drukują sie z czarnym tłem czyli nie powinny jednak dojechać na sobote ?
@owocowyraj Jeśli przewidywany czas dostawy jest na środę 2 lipca to nawet jak nadasz jutro to nie będą miały oznaczenia PWW i weekend przeleżą w oddziale InPost.
@owocowyraj wiesz to jak dochodzą paczki InPost, to nie pytanie do nas. I tu zgodzę się z @mdrogeria, że trudno cokolwiek poradzić Tobie.
Rozumiem, że paczki są w smarcie, ale nadal mówimy o przewoźniku InPost.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ wiem jak dochodza i nie pytam czy mi dojda co do jednej tylko czy wogle zadna nie dojdzie
to już chyba macie wpisane w umowe z nimi co maja dostarczac.
Kiedyś kazda paczka smart piątkowa miała czarne tło i dostawe w weekend a teraz chyba tylko te co maja przy zakupie dostawe w sobote ?
@owocowyraj wiem o co pytasz i nadal to pytanie do InPost.
@InPost odpowiecie proszę na pytanie @owocowyraj??
@gdvorek wyjaśnij co miałeś na myśli pisząc
wiesz to jak dochodzą paczki InPost
ale nadal mówimy o przewoźniku InPost
bo brzmi to jak porównanie czy próba porównania do Waszych łonów , zejdźcie w końcu z piedestału , nie dogonicie Inpost w najbliższej 5 -latce jeśli w ogóle to się stanie .
@mdrogeria oj to Twoja nadinterpretacja i nikogo do niczego nie porównowałem. Nie ma co szukać problemu tam gdzie go nie ma.