Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Administrator Allegro usunął jedną z moich ofert. Jak mogę się dowiedzieć co jest przyczyną ?
Czy można prosić o pomoc ?
@DD_Sklep Rozumiem, że chodzi o ofertę nr 17274149678. Powód usunięcia powinien być podany w powiadomieniu, które otrzymałeś po podjęciu działań dotyczących tej oferty.
Przed jej ponownym wystawieniem zmień wartość parametru "Stan", żeby odpowiadała faktycznemu stanowi oferowanego przedmiotu.
Zmieniłem parametr STAN ale nie mogę wznowić oferty
@DD_Sklep Co się dzieje, kiedy próbujesz ponownie wystawić ofertę?
odrzuca
@DD_Sklep Jaki pojawia się komunikat?
Jakoś mi wasz IA - bot również usuwa aukcje wysyłając maila że "" Wskazana wartość parametru Stan w Twojej ofercie nie pokrywała się z informacjami zawartymi w opisie przedmiotu." Towar od poczatku jest wystawiony jako nowy. W opisie jest napisane że" zderzak jest nowy, oryginalny 100% sprawny " aukcja jest usunięte. Dzisiaj zostały usunięte 2 oferty takie same problemy. Ostatnio usunięto z powodu zawyżenia kosztów wysyłki 42 zł i 47 zł pobranie. Część duża wysyłana ze względu na wymiary jako niestandard. Wyłączcie to **piiip**o bo robi więcej problemów niż pożytku.
@wwfautoczesci podaj proszę numery ofert, do których nawiązujesz. Zweryfikuję tą sytuację.