Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Pomocy bo już ręce mi opadają. Miesiąc temu sprzedałem przedmiot. Sprzedający wybrał sposób zapłaty przez PayU. Chciałem wypłacić pieniądze ale kazali zrobić weryfikacje, która już trwa 4 tydzień! Pisałem do allegro kazali uzbroić się w cierpliwosć!!! W poprzednim tygodniu nie wytrzymałem i napisałem co leży mi na sercu. Odpisali, że mam wysłać potwierdzenie wpłaty 1zł w celu weryfikacji. Zrobiłem tak i powiedzieli, że szybko się tym zajmą. Mija prawie tydzień a tu bez zmian. Napisałem do Allegro a oni teraz umywają ręce i kazali odezwać się do PayU!!! (Co tydzień wysyłałem wiadomości do PayU to nawet nikt nie odpisuje. To jest cyrk żeby kwotę 2000zł nie móc wypłacić. Może ktoś mi pomoże bo nie jest to śmieszne a wręcz żałosne, że musze walczyć o swoje pieniądze!!!
@jakubzielinsky, skonsultuję sprawę i wrócę do Ciebie, gdy dostanę odpowiedź.
@jakubzielinsky, widzę, że kontaktowałeś się z nami w tej sprawie w zgłoszeniu 50657200 - powinieneś dostać już nową wiadomość w tej sprawie.
@jakubzielinsky, pownieneś mieć już aktywne wypłaty. Został wysłany do Ciebie również mail.