Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Robiłem testowe sprzedaże i zakupy na koncie sandbox i od jakiegoś czau przychodzą mi maile z wezwaniami do zapłaty z allegrosandbox, co jest dość irytujące. Da się to jakoś wyłączyć? Dzisiaj przyszło nawet Przedsądowe wezwanie do zapłaty.
@solid_data Na koncie, z którego piszesz, nie widzę żadnych opłat. Możesz mi przesłać zrzuty ekranu z widokiem treści wiadomości, które otrzymałeś?
Natalia, na SandBoxie !!!!
@serwis-texas Spokojnie, napisałam tylko, że opłaty nie pojawiły się na koncie. Jeśli jednak przychodzą wezwania do zapłaty, konieczna jest weryfikacja czy faktycznie dotyczą działań w środowisku testowym.
Przychodzą z sandboxa na konto założone na sandboxie. Ostatni mail:
@solid_data Dziękuję. Konsultuję tę sprawę.
@solid_data Dostałam potwierdzenie, że nie będziemy wymagać od Ciebie żadnej wpłaty w związku z tymi powiadomieniami. Aby się ich pozbyć, najlepiej wykonać fikcyjny przelew przez sandbox w zakładce, jak radzi wyżej @93maldoror93.
@solid_data a przy zakładaniu tam konta podałeś zmyślone dane? Może wcale nie bawiłeś się w piaskownicy tylko na realnym koncie?
To zapłać i będzie po problemie Na sandboxie możesz zrobić nadpłatę paręset tysięcy i dalej z niego korzystać bez maili o braku wpłaty.
To aż takie realistyczne jest te środowisko, że nawet są przedsądowe wezwania. Ja muszę zobaczyć u siebie bo może windykacja mi już wjechała na adres na Wiejskiej 4.