anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wielowariantowość - jak zwykle problem

MERAXES_3d
#7 Wielbiciel#

Mam kilka produktów takich samych a jednak innych pod względem rozmiaru. Różnią się wysokością i szerokością - czyli dwoma parametrami. Stworzyłem dwa takie produkty i każdy powieliłem na tyle razy na ile ma opcji i stworzyłem także nowe produkty. Niestety połączyć mogę ale tylko z tymi dwom oddzielnymi produktami które nie są swoją opcją a natomiast z ich opcjami połączyć nie mogę.  Nawet zmieniłem nazwy żeby były podobne bo myślałem, że przez końcówkę taką samą je łączy ale to i tak nic nie dało. Dalej nie widzi takich samych produktów tylko te różne. 

Zrzut ekranu_11-12-2024_105058_allegro.pl.jpeg

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@MERAXES_3d Wypełnij szablon dostępny w tym artykule i załącz ten dokument do zgłoszenia wysłanego przez formularz. Twoje zgłoszenie trafi bezpośrednio do zespołu, który Ci pomoże.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

MERAXES_3d
#7 Wielbiciel#

Jak dołączyć do formularza jak nie ma takiej opcji?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@MERAXES_3d Po wybraniu metody kontaktu pojawi się opcja załączenia pliku. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

MERAXES_3d
#7 Wielbiciel#

Po kliknięciu w ten link od formularza kontaktowego powinienem mieć możliwość wyboru metody kontaktu? A co jeśli mam tylko "Wybierz temat kontaktu:" i do wyboru tylko kupuje sprzedaję i jakieś charytatywne. W, którym miejscu po kliknięciu, że sprzedaję jest możliwość załączania plików? Jedyne co mogę potem zrobić to: "Zakup, którego dotyczy problem(opcjonalnie)". Może mam inne allegro? 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@MERAXES_3d Na początku w formularzu poprosimy Cię o zaznaczenie czy kontaktujesz się jako kupujący czy sprzedający. Zaznacz "sprzedaję", opisz zgłoszenie czego dotyczy, następnie wybierz tematykę, po tym kroku kliknij w "wybierz sposób kontaktu", zaznacz "wyślij przez e-mail" - pojawi się wtedy opcja dodania załącznika i wyślij zgłoszenie. 

oznacz moderatorów