Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam kilka produktów takich samych a jednak innych pod względem rozmiaru. Różnią się wysokością i szerokością - czyli dwoma parametrami. Stworzyłem dwa takie produkty i każdy powieliłem na tyle razy na ile ma opcji i stworzyłem także nowe produkty. Niestety połączyć mogę ale tylko z tymi dwom oddzielnymi produktami które nie są swoją opcją a natomiast z ich opcjami połączyć nie mogę. Nawet zmieniłem nazwy żeby były podobne bo myślałem, że przez końcówkę taką samą je łączy ale to i tak nic nie dało. Dalej nie widzi takich samych produktów tylko te różne.
@MERAXES_3d Wypełnij szablon dostępny w tym artykule i załącz ten dokument do zgłoszenia wysłanego przez formularz. Twoje zgłoszenie trafi bezpośrednio do zespołu, który Ci pomoże.
Jak dołączyć do formularza jak nie ma takiej opcji?
@MERAXES_3d Po wybraniu metody kontaktu pojawi się opcja załączenia pliku.
Po kliknięciu w ten link od formularza kontaktowego powinienem mieć możliwość wyboru metody kontaktu? A co jeśli mam tylko "Wybierz temat kontaktu:" i do wyboru tylko kupuje sprzedaję i jakieś charytatywne. W, którym miejscu po kliknięciu, że sprzedaję jest możliwość załączania plików? Jedyne co mogę potem zrobić to: "Zakup, którego dotyczy problem(opcjonalnie)". Może mam inne allegro?
@MERAXES_3d Na początku w formularzu poprosimy Cię o zaznaczenie czy kontaktujesz się jako kupujący czy sprzedający. Zaznacz "sprzedaję", opisz zgłoszenie czego dotyczy, następnie wybierz tematykę, po tym kroku kliknij w "wybierz sposób kontaktu", zaznacz "wyślij przez e-mail" - pojawi się wtedy opcja dodania załącznika i wyślij zgłoszenie.