anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

WIELOWARIANTOWOŚĆ

F_BR
#9 Pomysłodawca#

Witam

Produkt :

https://allegro.pl/oferta/jhk-spodnie-dresowe-meskie-sweat-pants-cuff-man-szare-rozmiar-sgm-xxl-1710...

Połączony z trzema innymi kolorami. Wyświetla się poprawnie.

Jednaj jak zmienimy na inny wariant to znika jeden z kolorów ;/

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@F_BR możesz dodać warianty samodzielnie i będzie to najszybszy sposób. Udostępniliśmy narzędzie, dzięki któremu w szybki i prosty sposób dasz nam znać jakiej wartości brakuje. Wszystkie informacje jak to zrobić i jakie dane są potrzebne, znajdziesz w tym wątku.

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

F_BR
#9 Pomysłodawca#

CO mogę zrobić samodzielne. Proszę przeczyć mój post, a nie wklejać skryptów z automatu.

Raz wyświetla się poprawnie, trzy razy z jakimiś bublami....

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@F_BR możesz samodzielnie zgłosić warianty. Najlepiej utwórz nową ofertę wielowariantową, lub ją edytuj. 

Na ten moment widzę, w ofercie tylko rozmiar. Nie widzę innych kolorów.

Są to warianty produktowe, a nie ofertowe. Sprawdź jak edytować ofertę, aby poprawnie połączyć oferty w wielowariantowe. TUTAJ

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

F_BR
#9 Pomysłodawca#

Oferty są połączone poprawnie - ręcznie.  Z każdym nowym wystawianym asortymentem jest wiecznie problem!!!   W momencie kiedy pisałem post wyświetlało się tak jak pisałem. Raz baruje rozmiaru, raz koloru. Na pomocy technicznej piszą głupoty o ciasteczkach, odświeżaniu,wystawianiu z innego urządzenia ......

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@F_BR Widzę, że jeden z doradców zajmuje się już Twoim zgłoszeniem. 48449298 Proszę Cię jeszcze o cierpliwość. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

-GOSI-
#10 Popularyzator#

To jest syzyowa praca...mi już ręce opadają od długiego czasu...wariantowość leży tragicznie... na większości moich aukcji, nie łączy kolorów danego moddelu, nie łączy rozmiarów, jak zmieniam rozmiar to raz jest cała rozmiarowka danego modelu bez wersji kolorytycznych, raz są wybiórcze rozmiary..... Raz są modele w wersji kolorystycznej, a po przejsciu na inny rozmiar juz nie ma...za duzo tego wszystkiego aby dawać aukcjedo wyboru... ręcznie nie można połączyć... nawet jak biorrę do połączenia np dwa kolory danego modelu, to i tak pokazuje tylko jeden kolor na aukcji, a ten drugi kolor jakby wsiąkł gdzies w kosmos...TRAGEDIA z tym wszystkim...nie mozna normalnie funkccjonować.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Dodam, że normalnie kupować też nie. Co człowiek chce zerknąć w inne kolory od tego samego sprzedającego to przenosi go do cudzych ofert. Potem nerw w koszyku i wyjście do innego portalu xD. Zaraz usłyszę, że jest opcja wyłączania jest i znika jak i filtry co chwilę przy wyszukiwaniu. A zaznaczam, że allegro w odróżnieniu od konkurencji po kliknięciu w ofertę wyświetla ją w tej samej karcie więc wszelkie filtry co chwilę giną. Kiedyś raz wpisałam co chciałam w wyszukiwarkę i było dobrze. Teraz aż się robi nie dobrze od ciągłego zaznaczania tego samego i przyglądania się gdzie tam który filtr jest... Ale co tam jestem głupia i nie wiem co jest dla mnie lepsze. Niech Allegro będzie... Dobrze, że inne portale maja inne zdanie. 

oznacz moderatorów

-GOSI-
#10 Popularyzator#

ZGADZAM SIĘ...Polityka serwisu jest .....nie dokończę nawet....Tak zgadza się, że w drugą stronę, ze strony Kupującego to też KOLOSALNY problem. Chciałam kupić spodnie rowerowe XXL od Sprzedawcy X ostatnio na allegro. Nerw mnie chwycił, ponieważ wybor rozmiaru na kafelkach (przeskok z jednego na drugi rozmiar) powodował wybór innego Sprzedawcy niż chciałam ( i nie mówię tu o tym, że był  zaznaczony przycisk "pokaz u innego Sprzedawcy", bo nie był) , chciałam kupiić od Sprzedawcy X, od którego już mialam upatrzone...ale tak serwis mi zamieszał z ofertami, że się pogubiłam finalnie i nie dało mi się wrócić do tego pierwotnego Sprzedawcy X w ramach aukcji allegro i wyboru rozmiaru XXL u tego Sprzedawcy X, bo mogłam jedynie kupić XXL od Sprzedawcy Z. Sprzedawca X pomimo tego, ze posiadał rozmiar XXL to go serwis wywalił z dostępnych ofert nie pozwalając mi u niego kupić...tego dnia sobie już odpuciłam zakupy, bo nerw był zbyt silny, zakupy były tak nieprzyjemne, ze mi się odechciało...Dobrze, ze spisuję sobie na papierze ( towary z koszyka też znikają niewiadomo czemu niekiedy??? ) interesujące mnie aukcje, to tę aukcję miałam  (od Sprzedawcy X) i weszłam sobie w przedmioty i tam nomalnie wyrałam XXL, ale to mieszanie tak mnie wnerwiło, tyle czasu straciłam... tylko dla jednego zakupu... To samo miałam z butami dla Syna...masakra, w końcu kupiliśmy niestety stacjonanie, bo raz mi pokazują, raz mi nie pokazują w serwisie to, co bym chciała... Tyle jest sygnałów na ten temat, a allegro swoje...

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Dziewczyny jako, że moje marudzenie traktujecie zawsze po maczoszemu, bo przecież sprzedaję to jako klient jestem z przymrużeniem oka traktowana to może przekażecie raz opinię normalnego klienta. Oni tam czekają aż portal całkowicie zeskamieje czy coś jeszcze planują ratować... Niedługo tu sprzedający idąc za przykładem Allegro posadzą na swoim miejscu boty i niech się dzieje co chce... @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Ps przyszła mi już połowa paczuszek z Sh.... Wasza strata. U majfriendów wyszłam lepiej i z wielkim BONUSEM czyli bez konieczności używania tej wyszukiwarki... A od 2 lat proszę o naprawienie wyszukiwarki i tylko ją jeszcze pogorszyliście...

oznacz moderatorów