anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Windykacja

Client:87290363
#1 Nowicjusz#

Witam.Dostałam dzisiaj wiadomość na maila z windykacji allegro, aby uregulować swoje opłaty za dwie rzeczy które wystawiłam. Klikam zapłacić teraz, a tam ukazuje się napis rozliczenia allegro    bieżąco saldo 0,00zł. Te rzeczy nie zostały nigdy sprzedane, ponieważ w niedługim czasie usunęłam oferty. Co robić ?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

mdrogeria
#21 Demiurg#

zaloguj się na właściwe konto 

oznacz moderatorów

Client:87290363
#1 Nowicjusz#

Zalogowałam się i ani w wiadomościach ani w powiadomieniach nic nie ma. Przy nazwie windykacji była weryfikacja, a sam mail to windykacja@allegro.pl

oznacz moderatorów

Client:35386082
#13 Ambasador#

Napisz na kontakt allegro prośbę o wyjaśnienie: https://allegro.pl/pomoc/kontakt

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#15 Entuzjasta#

@Client:87290363 Ta **piiip**yczna zmiana adresu i tytułu maila na "windykację" nastąpiła z nowym rokiem. Każdy takie dostaje, nawet jeśli opłaca w terminie. Moderacja najpierw przepraszała, i obiecał poprawić, ale potem się okazało, że ktoś tam uznał, że ludzi będą szybciej płacić, jeśli zobaczą hasło "windykacja". 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

2Annag-Antyki
#9 Pomysłodawca#

Na pewno? Ja poprzednie 2 rachunki dostawałam z windykacji - zgoda.

Jednak wczorajszy rachunek dostałam z adresu powiadomienia@allegro.pl

Myślałam, że przywrócili stary sposób wysyłki... 

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#15 Entuzjasta#

@2Annag-Antyki Fakturę dostajesz z adresu "powiadomienia", ale jeśli masz coś do zapłacenia, to wcześniej przychodzi info o zaległościach z adresu "windykacja". To są dwa niezależne maile 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

2Annag-Antyki
#9 Pomysłodawca#

Przepraszam ale jeszcze umiem fakturę od rachunku odróżnić. I to jest mail do prywatnego konta choć używanego jako firmowe.  W tym miesiącu wszystko przyszło po staremu z jednego adresu.

Screenshot_148.png

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

2Annag-Antyki
#9 Pomysłodawca#

Po pierwsze wejdź na tego maila i dokładnie sprawdź czy mail, na który przyszedł rachunek to ten mail na którym masz konto założone. Nie bez powodu Ci jako pierwszą odpowiedź podają "zaloguj się na właściwe konto". Założenie nowego jest śmiesznie łatwe, wystarczy przelogować fonka i ma się 2, 3...10. Masa osób jest przekonana, że ma tylko jedno, a ma kilka... 

Jeśli to nie jest ten sam to zaloguj się poprzez maila od rachunku. Ewentualnie w poniedziałek oznacz moderację to poszukają odpowiedzi...

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:87290363 Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz. Niestety na forum nie mam możliwości zajęcia się tą kwestią. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów