Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
1. Jestem Koreańczykiem, czy mogę korzystać z fulfillmentu i sprzedawać produkty na Allegro?
2. Moja karta została wydana w moim kraju, czy mogę otrzymać zapłatę za przedmioty sprzedane kartą Visa lub Mastercard?
3.Czy w Allegro jest wiele osób z innych krajów, które już pracują jako sprzedawcy?
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Mieszkam za granicą, nie w Polsce
@Client:133143296 jest miliony Chińczyków którzy tu sprzedają, ale jak oni to robią, to nie wiem, może dziewczyny będą wiedziały coś więcej @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:133143296 sprzedaż na kontach zagranicznych jest jak najbardziej możliwa na Allegro, także tych spoza EOG. Jednak wiąże się to z trochę innymi warunkami sprzedaży.
Tutaj w ramach bezpłatnej Akademii Allegro znajdziesz informacje o tym jak zarejestrować konto, skorzystać z programu powitalnego i wiele innych przydatnych informacji.
2. Tak, środki ze sprzedaży są przekazywane na Twoje saldo allegro, następnie wypłacasz je na swój (zweryfikowany) rachunek.
3. Na Allegro jest dużo sprzedawców z obszaru Azji oraz innych 🙂
W tym artykule znajdziesz instrukcję krok po kroku jak zacząć sprzedawać na naszej platformie. W razie dodatkowych pytań napisz do nas przez formularz na dole strony 🙂