Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Dostałem maila o wypowiedzeniu umowy przez PAYU, jakoby brak weryfikacji danych - uwierzytelniałem się na allegro, nie rozumiem problemu.
W treści jest info o możliwości kontynuacji umowy jeśli się uwierzytelnię, jednak na Allgero nie widzę teakiej opcji. Mój nip 593242199, numer klienta payu [edycja]. Prosze o wsparcie
@beeelectronics konsultuję tą kwestię i wrócę z informacją. Rozumiem, że w zakładce Środki i historia operacji, nie widzisz komunikatu dotyczącego procesu reweryfikacji?
nie, nie mam takiej informacji, jak również przejrzałem maile - nie otrzymałem w ostatnich 3 miesiącach żadnego monitu o weryfikacji.
@beeelectronics wyślij proszę zrzut ekranu z otrzymaną wiadomością (z widocznym adresem e-mail nadawcy oraz odbiorcy), przez ten formularz.
wysłane, zgłoszenie numer "55919867"
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Chyba mam podobny problem , założyłem temat : https://spolecznosc.allegro.pl/t5/sprzedaj%C4%85cy-o-allegro-lokalnie/allegro-lokalnie-licytuj%C4%85... ale nikt tam chyba nie zagląda.