anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wystawionego towaru nie widać w aukcjach w kategoriach

MAMY ROZWIĄZANIE!
TanieKomputeryPL
#7 Wielbiciel#

Witam, od jakiegoś czasu zauważyłem, że mimo iż dodaje produkty z katalogiem to nie są one widoczne w dla kupujących w kategoriach. Próbowałem wybierać różne szablony katalogów, brać  te same numery co inne aukcje a i tak nie mogę zobaczyć mojej aukcji. Jedyna opcja to wejść po prostu na mój sklep i jedynie tam @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@TanieKomputeryPL  Proszę, wskaż przykład oferty, której nie widzisz oraz dokładną frazę, jaką wpisujesz w wyszukiwarkę. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
TanieKomputeryPL
#7 Wielbiciel#

To jest moja aukcji https://allegro.pl/oferta/karta-graficzna-nvidia-quadro-rtx-4000-8-gb-17549923287 i w kategorii karty graficzne wspiuje RTX 4000. Innych firm, nawet z tego samego szablonu są pokazane, mojej nie. Podobna sprawa jest z https://allegro.pl/oferta/stacja-dokujaca-dell-wd19-k20a-do-laptopow-dell-16933723432 i stacji dokujące hasłem WD19 k20A

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@TanieKomputeryPL  tutaj jest Twoja karta, tylko nie mów, że jest ukryta, bo Allegro nie lubi tego określenia😉

alll.png

oznacz moderatorów
TanieKomputeryPL
#7 Wielbiciel#

Aha... To jak to z tego wywalić, bo nie ukrywajmy, bo źle to wpływa na sprzedaż

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@TanieKomputeryPL  tak działa ta wspaniała produktyzacja, wpływ na to jak są wyświetlane oferty ma wiele czynników, ale z Twoją ilością komentarzy i bez smarta, to nie masz szans być na pierwszej stronie

oznacz moderatorów
TanieKomputeryPL
#7 Wielbiciel#

Z innej beczki, jak włączyć smart? Bo kupując z tego konta mam smart, ale nie mogę sprzedawać smart?

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@TanieKomputeryPL  smart też dostaniesz dopiero jak sobie zasłużysz, tu jest jak w przedszkolu, musisz być grzeczny i dużo sprzedawać , to po jakimś czasie sami Ci zaproponują

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@TanieKomputeryPL Smart! w ofertach nie zależy od tego, czy ktoś sprzedaje dużo, czy nie, ale trzeba spełnić konkretne warunki (informacje na ten temat znajdziesz tutaj). 
Powinieneś dodać wymagane metody dostawy, wtedy Twoje oferty będą miały oznaczenie Smart!

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@TanieKomputeryPL  jako wieloletni sprzedawca dodam jeszcze, aby oprócz obowiązkowych przesyłek, aby uzyskać smart, to usuń te wszystkie pobraniówki, bo to się tylko prosi o kłopoty 

oznacz moderatorów