Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry
otrzymałam takę wiadomość jak poniżej - nie wiem czy to błąd czy oszustwo
data- stopka 2024 -06-14
Temat:Odpowiedź na zgłoszenie nr "38482988" [ ref:!00D240aE05.!500Ti027fTY:ref ]
Dzien Dobry
kontaktuję się z Państwem, w nawiązaniu do procesu weryfikacji.
Proszę o przesłanie wypełnionego oświadczenia PEP, w odpowiedzi na moją wiadomość. Posiadają Państwo zablokowane środki, które zostaną wypłacone po przesłaniu brakującego oświadczenia. Proszę o czytelny podpis: imię, nazwisko oraz datę na każdej z trzech stron. Wzór oświadczenia dostępny jest do pobrania pod linkiem:
[edycja]
Pozdrawiam
// [edycja]
Zespół Allegro
Cześć, @SREBRO-2008. To nie błąd, ani oszustwo. Wiadomość została wysłana przez naszego doradcę, zgodnie z procedurami. Proszę, abyś kontynuowała korespondencję mailową 🙂
@MiMary A kiedy to do waszych doradców dotrze że każdy link to potencjalne oszustwo. Przecież można to jakoś porządnie rozwiązać, po co stworzyliście Centrum Wiadomości na które można wejść po zalogowaniu się? Czy wasi eksperci nie wiedzą o tej opcji?
Jeżeli to zgodne z procedurami to znaczy że wasze procedury są złe, niebezpieczne. Ale ja nie wierzę że macie jakiekolwiek procedury, gdyby były procedury i były algorytmy postępowania to nie byłoby takich bzdurnych wpadek.
Muszą sprawdzić czy nie jesteś terrorystą albo jakimś rosyjskim oligarchą albo czy twoje środki nie pochodzą z handlu bronią ( Z zasady każdy obywatel będzie traktowany jako terrorysta dla naszego dobra oczywiście. Teorie spiskowe na ten temat stały sie faktem a tyle było z tego śmieszkowania. Generalnie to mały wstęp do dyrektywy AMLA ale o ty dowiecie się za dwa lata jak wejdzie bo oczywiście nikogo to teraz nie interesuje 🤣