Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
19 listopada złożyłem reklamację dotyczącą zgubienia przesyłki przez firmę UPS. Do dnia dzisiejszego nie mam żadnej informacji na ten temat. kilka dni spamuje pytaniami do Allegro, jednak na czacie doradca twierdzi, że muszę kontaktować się mailowo, a mailowo dostałem jedynie informację, żebym nie powielał zgłoszeń. Czy ktoś jest w stanie mi z tym pomóc
numer zgłoszenia 46532947
numer przesyłki 1Z1WR3326856169884
Mają 30dni na odpowiedź od momentu zgłoszenia reklamacji, jak nie ogarnęli w terminie roszczenie uznaje sięza zasadne o ile jakieś było bo znajdźcie mi paczkę to nie roszczenie np roszczeniem jest ze chcesz kasę jeśli nie odnajdą paczki w 30dni
@AutoCzesci-Radek Na jakim etapie nikt Ci tego nie powie, jak odpowiedzą to tylko to że mają 30dni i już.
@AutoCzesci-Radek proszę Cię jeszcze o cierpliwość. Widzę, że doradca dzisiaj Ci odpisał. Jak tylko otrzymają informację od przewoźnika, wrócą z odpowiedzią.
minął już ponad miesiąc, a doradca jedyne co odpisał to to, że informacje znajdę w zgłoszeniu. Cóż, mam nadzieję, że niedługo coś ustalą bo minął już ponad miesiąc a nadal nic nie wiadomo
@N_Nitka28 A was przepisy nie obowiązują?
Jakiś naiwny jesteś?
@LEW433 allegro i stosowanie przepisów?
Masz odpowiedź - czy jest zgodna z przepisami?
Widzę, że doradca dzisiaj Ci odpisał. Jak tylko otrzymają informację od przewoźnika, wrócą z odpowiedzią.
Czyli zmieścił się w 30dniach odpowiedzi niemerytorycznej @RED