anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zabrano mi smarta mimo poziomu neutralnego, dostarczyłem paczki do punktu dpd kurier .

lkLukmar
#7 Wielbiciel#

Kurier nie zabrał ich przez dwa dni przez co mój czas wysyłki bardzo spadł  i zabrano mi smarta .Mam potwierdzenie nadania paczek w punkcie dpd pickup .Czy jest możliwość wykluczenia tego z statystyk pisałem do allegro ale przez dwa dni cisza .  Dotyczy się to zamówień :

baf43e80-aa96-11ef-9312-9580002054f8

a7fd3cf0-a96f-11ef-9485-c9f25dc303a9

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Client:44052296
#21 Demiurg#

@lkLukmar ja bym pisał bezpośrednio do pomocy allegro 😉

ale i można na około przez forum 😁

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

lkLukmar
#7 Wielbiciel#

Pisałem i zero odpowiedzi 

oznacz moderatorów

#21 Demiurg#

@lkLukmar a ile już czekasz. Tydzień czy dwa ?

oznacz moderatorów

lkLukmar
#7 Wielbiciel#

Dwa dni ,ale bez smart sprzedaż spadła o 90 %.

oznacz moderatorów

#21 Demiurg#

@lkLukmar niestety natłok zgłoszeń powoduje wymuszenie opóźnione odpowiedzi zgodnie z kolejnością zgłoszeń. Trza czekać. Na forum moderatorki również wysyłają zgłoszenie do odpowiedniego działu i koło się zamyka.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@Client:44052296 przeczytaj jeszcze raz co napisałeś - ignorancja to nie natłok zgłoszeń, ktoś stworzył ten system dyskryminujący sprzedawców i dzielnie z nim walczy

Jakoś nie spotkałem komunikatów serwisu informujących kupujących, że nie jest to wina sprzedawcy

Usługi allegro nie działają, a serwis obciąża tym sprzedawców

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@lkLukmar Poprosiłam o wykluczenie wskazanych zamówień z jakości sprzedaży i wrócę z informacją gdy otrzymam odpowiedź w Twojej sprawie. 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@lkLukmar Wskazane zamówienia, będą wykluczone z Twojej jakości sprzedaży. Jutro powinno być już to zaktualizowane. 😊

oznacz moderatorów