Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W szczegółach oferty podaliście 13,78zł jako prowizję od sprzedaży, po sprzedaży naliczyliście równe 14zł, czyli okradliście mnie na 22 grosze. Wszystkich tak oszukujecie?
Numer zamówienia 4119d2d0-cf41-11ef-9ed1-1b3302adae5d
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@SzymonL8 zamówienie ze smart czy doliczony koszt transportu do całkowitej kwoty zamówienia?
@SzymonL8 tak jak myślałem policzyli Ci od całkowitej kwoty zamówienia 568,99
Nie wiem od czego policzyli i mało mnie to obchodzi, podali konkretną kwotę 13.78zł i to mnie interesuje.
@SzymonL8 prowizja pobierana jest za całkowity koszt zamówienia, czyli w tym wypadku produkt - 560 zł i koszt dostawy - 8,99 zł, dlatego finalny koszt prowizji różni się od szczegółów oferty, ona nie uwzględnia kosztów dostawy, bo nie wiadomo którą opcję wybierze kupujący.
Swoją drogą masz nieaktualny cennik dostaw, ponieważ obecnie koszt dostawy Allegro Paczkomaty InPost to 11,49 zł.
Nikt Cię nie oszukał ani nie okradł, zachęcam, abyś następnym razem zapytał, zanim zaczniesz rzucać oskarżeniami.
Wyraźnie podaliście prowizję jako 13.78zł, bez żadnych gwiazdek i innych odsyłaczy a późniel liczycie sobie 14zł, więc robicie ludzi w **piiip**a.