anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zgodnie z rozporządzeniem Unii Europejskiej dodaj dane producenta

helpyou-lebork
#7 Wielbiciel#

Zgodnie z rozporządzeniem Unii Europejskiej musze dodać dane producenta do każdej już istniejącej aukcji, czy tylko do nowych od dnia wejścia w życie rozporządzenia?

Poza tym mam problem ponieważ handluje częściami laptopów z demontażu i tak naprawdę nie wiem do końca kto jest producentem danej części. Wiem jedynie z jakiego laptopa pochodzi dana część i jakiego producenta np. Asus czy Lenovo. Czy wystarczy podać dane producenta całego laptopa? 

Z góry dziękuje

Leszek

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @helpyou-lebork
Musisz uzupełnić te informacje, aby móc edytować aktywną ofertę, wznowić zakończoną oraz dodać nową. Tutaj znajdziesz szczegóły oraz instrukcję uzupełnienia niezbędnych danych. 
Nie wiemy jaki dokładnie produkt masz na myśli. Jako sprzedający odpowiadasz za poprawność danych, dlatego sprawdź je dokładnie, zanim opublikujesz ofertę. 

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Football-stock
#12 Orędownik#

"Jako sprzedający odpowiadasz za poprawność danych, dlatego sprawdź je dokładnie, zanim opublikujesz ofertę. "

A my jako wielkie Allegro cali na biało nic nie wiemy, nie rozumiemy, ogólnie tylko pobieramy haracz;)

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@helpyou-lebork Teraz musisz dzwonić do Asusa i się zapytać gdzie oni kupowali RAMy do swoich laptopów, kto wprowadził je na rynek europejski i jakie mają EANy😀

oznacz moderatorów

-PRORIDE-
#12 Orędownik#

Teraz Allegro pod przykrywką rozporządzenia UE pozna wszystkich producentów sprzedawanych przedmiotów przez firmy na Allegro i te osoby które mają najbardziej popularne przedmioty to Allegro postara się przebić ich oferty. Wystarczy że ich produkty będą pierwsze na liście w produktyzacji, a Allegro wie jak działa trafność i mają darmowe wyróżnienia to każdy swój produkt będą mieli na pierwszej pozycji. Na Allegro zostaną tylko producenci którzy sami sprzedają swój towar oraz Allegro które poznając producentów z pełnym jego adresem i emailem przejmie większość towaru od innych firm na Allegro 😎

oznacz moderatorów