Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałam zmienić użytkownika mojego konta na małżonka. Zmiana została odrzucona, jednocześnie w odpowiedzi otrzymałam informację: "Możesz przepisać konto na małżonka wybierając powód: "Zmiana użytkownika konta na małżonka" . Więc skoro dopuszczalna jest taka zmiana dlaczego wniosek został odrzucony??
Pozdrawiam 😉
Nie. Ze względu na bezpieczeństwo transakcji nie możesz przekazać prywatnego konta innej osobie.
Imię i nazwisko
Ok to może inaczej zapytam. Zmiana użytkownika konta na małżonka - jak to zrobic, na czym to polega i jak to działa?
@Sharon77 Czy do wniosku załączyłaś zdjęcie kopii lub odpisu aktu małżeństwa?
Tak, dołączyłam scan odpisu aktu małżeństwa.
Tak, wszystko co jest na odpisie było widoczne, niczego nie zakrywałam. Wysłałam wczoraj ponownie wniosek o zmianę, na razie nie dostałam odpowiedzi.
Kolejny raz wniosek odrzucony...
"Otrzymaliśmy od Ciebie wniosek o zmianę danych w związku ze zmianą użytkownika konta na małżonka. Musieliśmy go odrzucić z powodu niedozwolonej zmiany danych.
W przypadku zmiany stanu cywilnego dopuszczamy jedynie zmianę nazwiska. Nasz Regulamin nie pozwala zmienić właściciela konta. Możesz przepisać konto na małżonka wybierając powód: "Zmiana użytkownika konta na małżonka".
Jeżeli nie zgadzasz się z otrzymaną decyzją, możesz w terminie 10 dni złożyć kolejny wniosek o zmianę danych. Twój wniosek zostanie rozpatrzony przez naszego doradcę."
Co to jest ta niedozwolona zmiana? i jak się ma to do "Możesz przepisać konto na małżonka wybierając powód: "Zmiana użytkownika konta na małżonka". "
Tak, już udało mi się porozmawiać 😉 Powodem okazało się allegro pay które mam. Szkoda że w wiadomości email o odrzuceniu wniosku pojawia się tylko standardowa formułka a nie konkretny powód. A ja nie wpadłam na to że chodzi o ten limit kredytowy 😉 Co jest oczywiście jak najbardziej logiczne że z tym przepisać się nie da.