anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zmiana użytkownika konta

Sharon77
#7 Wielbiciel#

Chciałam zmienić użytkownika mojego konta na małżonka. Zmiana została odrzucona, jednocześnie w odpowiedzi otrzymałam informację: "Możesz przepisać konto na małżonka wybierając powód: "Zmiana użytkownika konta na małżonka" . Więc skoro dopuszczalna jest taka zmiana dlaczego wniosek został odrzucony??

Pozdrawiam 😉

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

LEW433
#21 Demiurg#

Czy mogę zmienić właściciela konta

oznacz moderatorów

Sharon77
#7 Wielbiciel#

Ok to może inaczej zapytam.  Zmiana użytkownika konta na małżonka - jak to zrobic, na czym to polega i jak to działa?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Sharon77 Czy do wniosku załączyłaś zdjęcie kopii lub odpisu aktu małżeństwa?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Sharon77
#7 Wielbiciel#

Tak, dołączyłam scan odpisu aktu małżeństwa.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Sharon77 Czy na pewno wszystkie niezbędne dane były na nim widoczne i pozwalały na weryfikację? Sprawdź to i załącz dokument jeszcze raz. Jeśli problem się powtórzy, napisz tutaj.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Sharon77
#7 Wielbiciel#

Tak, wszystko co jest na odpisie było widoczne, niczego nie zakrywałam. Wysłałam wczoraj ponownie wniosek o zmianę, na razie nie dostałam odpowiedzi.

oznacz moderatorów

Sharon77
#7 Wielbiciel#

Kolejny raz wniosek odrzucony...  

"Otrzymaliśmy od Ciebie wniosek o zmianę danych w związku ze zmianą użytkownika konta na małżonka. Musieliśmy go odrzucić z powodu niedozwolonej zmiany danych.

W przypadku zmiany stanu cywilnego dopuszczamy jedynie zmianę nazwiska. Nasz Regulamin nie pozwala zmienić właściciela konta. Możesz przepisać konto na małżonka wybierając powód: "Zmiana użytkownika konta na małżonka".

Jeżeli nie zgadzasz się z otrzymaną decyzją, możesz w terminie 10 dni złożyć kolejny wniosek o zmianę danych. Twój wniosek zostanie rozpatrzony przez naszego doradcę."

Co to jest ta niedozwolona zmiana? i jak się ma to do "Możesz przepisać konto na małżonka wybierając powód: "Zmiana użytkownika konta na małżonka". "

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Sharon77 Napisz w tej sprawie przez formularz, który wskazałam wyżej.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Sharon77
#7 Wielbiciel#

Tak, już udało mi się porozmawiać 😉 Powodem okazało się allegro pay które mam. Szkoda że w wiadomości email o odrzuceniu wniosku pojawia się tylko standardowa formułka a nie konkretny powód. A ja nie wpadłam na to że chodzi o ten limit kredytowy 😉 Co jest oczywiście jak najbardziej logiczne że z tym przepisać się nie da.

oznacz moderatorów