anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Vraceni zbozi

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:112355115
#7 Wielbiciel

Potrebuji vratit zbozi obednala jsem pro holcicku set a poslaly mi vse spatne barva byla hneda a chybel polstarek nakupovala jsem jako host!!! Jak to mohu vratit??

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12
#7 Wielbiciel

Dobry den obednala jsem u vas ruzovy set minky pro holcicku a posly jste mi vse v hnedem nakupovala jsem jako host a potrebuji zbozi vratit je to hrozna barva pro holcicku!!!

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel
  • Dobry den obednala jsem u vas minky set ruzovy a poslaly jste mi vse spatne barva byla hneda a chybel polstarek jak to muzu vrati a polat mi penize zpet dekuji
oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:112355115pokud se zakoupeným zbožím nepanuje spokojenost, vždy je možnost jej vrátit. Jak na to najdete na allegro.cz/pomoc/pro-kupujici/reklamacni-podminky-a-podminky-vraceni-zbozi/jak-vratit-nakup-PgWODAZX...

Zboží samozřejmě můžete vrátit, i když nákup proběhl bez registrace. Všechny potřebné informace najdete ve Vaší Historii nákupů, kam se můžete prokliknout přes potvrzovací e-mail, který Vám k objednávce dorazil. 

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

Dobry den ja nemuzu najit historii nakupu a vubec nevim jak vratit zbozi poslali mi vse spatne! Muzete mi prosim poradit ci pomoct to vratit nakupovala jsem jako host dekuji

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

Muzu poprosit o vas email at vam to poslu dekuji

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

Muzete mi prosim pomoct?? 

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

Na ktery email nic nemam 

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

Prosim o email

oznacz moderatorów
m_david
Expert Allegro.cz

Nebojte, rádi s celým procesem vrácení pomůžeme 🙂 Doporučuji využít kontaktní formulář na allegro.cz/pomoc/kontakt, kde si můžete zvolit například zpětný hovor, kdy Vám zavolá naše podpora a se vším Vám poradí 🙂

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

Dekuji vubec to nemuzu dohledat

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

lauraconti11@seznam.cz

oznacz moderatorów