Potrebuji vratit zbozi obednala jsem pro holcicku set a poslaly mi vse spatne barva byla hneda a chybel polstarek nakupovala jsem jako host!!! Jak to mohu vratit??
Dobry den obednala jsem u vas ruzovy set minky pro holcicku a posly jste mi vse v hnedem nakupovala jsem jako host a potrebuji zbozi vratit je to hrozna barva pro holcicku!!!
Zdravím @Client:112355115, pokud se zakoupeným zbožím nepanuje spokojenost, vždy je možnost jej vrátit. Jak na to najdete na allegro.cz/pomoc/pro-kupujici/reklamacni-podminky-a-podminky-vraceni-zbozi/jak-vratit-nakup-PgWODAZX...
Zboží samozřejmě můžete vrátit, i když nákup proběhl bez registrace. Všechny potřebné informace najdete ve Vaší Historii nákupů, kam se můžete prokliknout přes potvrzovací e-mail, který Vám k objednávce dorazil.
Dobry den ja nemuzu najit historii nakupu a vubec nevim jak vratit zbozi poslali mi vse spatne! Muzete mi prosim poradit ci pomoct to vratit nakupovala jsem jako host dekuji
Muzu poprosit o vas email at vam to poslu dekuji
Muzete mi prosim pomoct??
Na ktery email nic nemam
Prosim o email
Nebojte, rádi s celým procesem vrácení pomůžeme 🙂 Doporučuji využít kontaktní formulář na allegro.cz/pomoc/kontakt, kde si můžete zvolit například zpětný hovor, kdy Vám zavolá naše podpora a se vším Vám poradí 🙂
Dekuji vubec to nemuzu dohledat
lauraconti11@seznam.cz