anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro cash nie można aktywować

MAMY ROZWIĄZANIE!
65gregory
#8 Zapaleniec#

Od kilku lat posiadam Allegro Smart, jednak nie mogłem zarówno w marcu oraz w kwietniu 2024r. aktywować allegro cash. Przy probie aktywacji otrzymuję komunikat, że "Allegro Cash nie jest jeszcze dla Ciebie dostępne" (gdyż nie jest jeszcze dostępne dla wszystkich klientów). W marcu i obecnie kilku krotnie zgłaszałem w chęć dołączenia do grupy osób, które "jako pierwsze mogą skorzystać z tej usługi". Niestety nie otrzymałem e-maila z informacją, że mogę aktywować allegro cash. Czy problem jest w braku aktywowania na moim koncie Allegro Pay ? Z której to usługi nie zamierzam korzystać, gdyż nie muszę kupować "na raty". Kiedy usługa będzie dostępna ?

oznacz moderatorów
24 ODPOWIEDZI 24
pakucio
#7 Wielbiciel#

Dokładnie. Robię bardzo dużo zakupów przez Allegro. Pewnie dlatego nie dostanę tej usługi.

oznacz moderatorów
listwa21
#7 Wielbiciel#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Allegro Cash nie jest jeszcze dla Ciebie dostępne nic nie napiszecie może jutro może za rok może za 5 lat , prosze o informację czy allegro cash jest tylko dla wybrańców,czy nowych użytkowników ?mam allegro ponad 20 lat,wytłumaczcie sie a nie robicie z ludzi debili i klikam juz 20 raz chce aktywowac allegro cash i nic....????kiedy?????

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@listwa21 obecnie zapraszamy do korzystania z usługi kolejnych nowych klientów. Docelowo z Allegro Cash będą mogli korzystać wszyscy allegrowicze, którzy korzystają z aplikacji mobilnej Allegro. Szczegółowe informacje o usłudze oraz dołączeniu do niej dostępne są na naszej stronie pomocowej

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
S0NGOKU
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry!

Czy Allegro Cash w jakikolwiek sposób wpływa na ocenę zdolności kredytowej i scoring BIK?

Pozdrawiam!

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@S0NGOKU Usługa Allegro Cash, polega na zwrocie Cashbacku za zakupy i nie jest to raportowane do BIK. 

oznacz moderatorów