Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od kilku lat posiadam Allegro Smart, jednak nie mogłem zarówno w marcu oraz w kwietniu 2024r. aktywować allegro cash. Przy probie aktywacji otrzymuję komunikat, że "Allegro Cash nie jest jeszcze dla Ciebie dostępne" (gdyż nie jest jeszcze dostępne dla wszystkich klientów). W marcu i obecnie kilku krotnie zgłaszałem w chęć dołączenia do grupy osób, które "jako pierwsze mogą skorzystać z tej usługi". Niestety nie otrzymałem e-maila z informacją, że mogę aktywować allegro cash. Czy problem jest w braku aktywowania na moim koncie Allegro Pay ? Z której to usługi nie zamierzam korzystać, gdyż nie muszę kupować "na raty". Kiedy usługa będzie dostępna ?
Dokładnie. Robię bardzo dużo zakupów przez Allegro. Pewnie dlatego nie dostanę tej usługi.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Allegro Cash nie jest jeszcze dla Ciebie dostępne nic nie napiszecie może jutro może za rok może za 5 lat , prosze o informację czy allegro cash jest tylko dla wybrańców,czy nowych użytkowników ?mam allegro ponad 20 lat,wytłumaczcie sie a nie robicie z ludzi debili i klikam juz 20 raz chce aktywowac allegro cash i nic....????kiedy?????
@listwa21 obecnie zapraszamy do korzystania z usługi kolejnych nowych klientów. Docelowo z Allegro Cash będą mogli korzystać wszyscy allegrowicze, którzy korzystają z aplikacji mobilnej Allegro. Szczegółowe informacje o usłudze oraz dołączeniu do niej dostępne są na naszej stronie pomocowej.
Dzień dobry!
Czy Allegro Cash w jakikolwiek sposób wpływa na ocenę zdolności kredytowej i scoring BIK?
Pozdrawiam!
@S0NGOKU Usługa Allegro Cash, polega na zwrocie Cashbacku za zakupy i nie jest to raportowane do BIK.
Witam,
Jest coś takiego jak "OWU dla klientów detalicznych allegro cash". W paragafie 4 jest jasno napisane kiedy można zawrzeć umowę na usługę cash.
"UmowęAllegro Cash możesz zawrzeć, jeżeli:"
Spełniam wszystkie podane warunki z tego paragrafu
Allegro natomiast uniemożliwia mi zawarcie umowy przez brak możliwości wykonania pierwszego punktu :
"złożyć wniosek na Platformie Allegro,"
Proszę o interwencję w tej sprawie. W związku z ofertą i spełnieniem wszystkich warunków OWU usługi allegro cash, żądam natychmiastowego włączenia w moim koncie allegro możliwości złożenia wniosku.
Brak możliwości złożenia wniosku jest niezgodne z OWU, w którym nie ma ani słowa, że oferta jest skierowana do konkretnych osób, jest za to paragraf 4 gdzie jest napisane kiedy mogę skorzystać z oferty i te warunki spełniam.
Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumenta twierdzi, że uniemożliwienie skorzystania z oferty mimo spełnienia wszystkich warunków określonych w regulaminie może stanowić naruszenie praw konsumenta.
Zgodnie z Ustawą o ochronie konkurencji i konsumentów, takie działanie może zostać uznane za praktykę naruszającą zbiorowe interesy konsumentów.
Dzień dobry. Ja również nie mogę aktywować allegro cash. Nie dostaje żadnych komunikatów tylko po prostu przycisk do aktywacji nie reaguje. Można siebie go klikać i nic się nie dzieje.
Cześć, @Client:101199442. Problem występuje w aplikacji, czy w wersji przeglądarkowej?
Sprawdź, czy aktualizacja aplikacji pomoże. Jeśli korzystasz z przeglądarki, to sprawdź tę opcję w trybie incognito.
W aplikacji. Aplikacja musiała mi się zwiesic bo nie działały żadne przyciski. Po restarcie telefonu jest ok.