anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro nie widzi paczkomatu

Client:49226364
#2 Obserwator#

Witam, od kilku miesięcy na ul. Ostrowska 20 2U, Szczecin 71-757 działa paczkomat (POP-SZC74), z innych stron nie było problemu z wybraniem tego punktu, natomiast na allegro nie mogę go wybrać 😞

Czy można jakoś rozwiązać ten problem?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

LEW433
#21 Demiurg#

I nie masz go na liście na mapie przy wyborze dostawy?

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

Nie ma, są dostępne wszystkie inne na około w Szczecinie, a ten akurat niedostępny 😞

oznacz moderatorów

medalik_2009
#17 Koryfeusz#

@Client:49226364  POP-SZC74 to Paczkopunkt, nie Paczkomat. Może tu jest problem.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:49226364 Prześlij proszę zrzuty ekranu, na których zgłaszany problem zostanie zobrazowany. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

Opcja wybierania paczkomatu na allegroOpcja wybierania paczkomatu na allegroi opcja wybierania dla porówania w innym sklepiei opcja wybierania dla porówania w innym sklepie

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:49226364 Na zrzucie, który przesłałeś, jest widoczny ten PaczkoPunkt (jak słusznie zauważył @medalik_2009). Co się dzieje, gdy w niego klikasz?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

Nic, nie mogę go wybrać 😄  nie "podświetla się" nawet.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:49226364 Przekazałam tę sprawę do weryfikacji. Gdy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

Dziękuje i czekam na odpowiedź 🤗

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:49226364 Zgłoszony problem nie jest błędem. Przyczyną tej sytuacji jest właśnie to, że chodzi o PaczkoPunkt, a nie Paczkomat. Niestety obecnie nie ma możliwości wyboru tych punktów podczas definiowania opcji dostawy u nas.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów