Dzień dobry,
kupiłem 2 produkty u sprzedającego , jeden z produktów chcę zwrócić , udało się wygenerować zwrot ale jako mam dostępne tylko 2 firmy Kurier DPD i paczkomat InPost i obydwie są płatne, towar przyszedł za pomocą Orlen paczka.
Pisałem na kontakt za pomocą formularza około 2-3 dni temu ale zero reakcji, proszę o weryfikację
A jesteś pewnym, że przy zamawianiu wybrałeś metodę wysyłki z logo Smart, a nie np darmową dostawę na koszt sprzedawcy.
A i Orlen Paczki nie ma w Smart. Jest Allegro Delivery Orlen Paczka, a to inny przewoźnik (choć kierowca który na końcu wkłada paczkę do skrytki jest ten sam).
@ziu3510 Z tego co widzę, w ofertach tego sprzedawcy, Orlen paczka nie jest oznaczona Smart!. Dlatego forma zwrotu jest płatna.
Kupowałem jako automat Orlen paczka i taka ma jako smart

@ziu3510 Przepraszam, że tak długo czekałeś na odpowiedź.
To zamówienie nie jest Smart, ponieważ wybrałeś metodę dostawy "Orlen paczka", która nie była oznaczona w tych ofertach jako dostawa Smart.
Nie zapłaciłeś za przesyłkę, ponieważ w cenniku dostaw jednej z tych ofert Orlen paczka jest za 0 zł. (Maksymalnie w paczce 10 sztuk, dlatego system naliczył bezpłatną dostawę)