anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak Smarta a mimo to mam darmową dostawę

SzymonL8
#10 Popularyzator#

Parę dni temu wygasł mi Smart, pomimo tego zrobiłem dziś zakupy z darmową wysyłką do paczkomatu (przekreślone 11,50 kosztu wysyłki), z konta również pobrało tylko za sam towar. Takie błędy to ja lubię.

Chociaż w sumie to łaski nie robicie, skoro od prawie czterech miesięcy nie jesteście w stanie rozwiązać problemu ciągłego blokowania konta podczas normalnego przeglądania i porównywania ofert.

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

komis-bell
#21 Demiurg#

Ten „błąd” to po prostu 14 dniowy okres wypowiedzenia usługi w którym jest ona nadal aktywna 😉

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@SzymonL8 bo jak byś przeczytał regulamin wiedział że jesteś teraz w 14 dniowym wypowiedzeniu 🙂 a jak opłacisz teraz to Ci policzą wstecz 😄 od taki błąd a może nie czytanie warunków usługi 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

SzymonL8
#10 Popularyzator#

Skoro mam coś aktywnego do dnia X oczekuję że przestanie być aktywne z końcem dnia X, a nie za dwa tygodnie, to raz.

Dwa, towar za 50zł + 11.50zł wysyłka, na stronie "Dostawa i płatność" cena była 61.50. Kliknąłem "Dodaj do zakupu Allegro Smart! za 59,90 zł" po czym odznaczyłem, bo stwierdziłem że kupię osobno przed zakupem. Koszt smarta został odjęty, ale koszt wysyłki nadal pozostał 0.

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

Skoro nie pasuje Ci ten okres wypowiedzenia to wybieraj płatne wysyłki poza SMART i problem z głowy. 
Proste 🙉

oznacz moderatorów