Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W zakładce Smart nie widzę żadnej informacji czy usługa zostanie przedłużona czy nie. Mam aktywne Allegro Pay oraz podpięte karty. Wydaje mi się że poprzednio tj rok temu usługa sama się przedłużyła ale nie jestem pewny a na razie nie chcę przedłużać. Proszę o informacje @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
status: nieopłacony
Nie pobraliśmy pieniędzy za kolejny rok Smart! Zmień metodę płatności i ciesz się darmowymi dostawami przez cały rok.
---
poprzednie zakupy Smarta
Smart! | Data zakupu | Data zakończenia | Metoda aktywacji | Cena |
---|---|---|---|---|
na 12 miesięcy | 05.07.2024 | 05.07.2025 | Allegro Pay | 59,90 zł |
na 12 miesięcy | 20.05.2023 | 20.05.2024 | Allegro Pay | 49,90 zł |
@wayne55 jeżeli masz podpiętą kartę płatniczą to przedłuży się automatycznie.
Ale póki jeszcze nie pobrały się pieniądze z karty radziłbym odpiąć kartę od konta.
Smart jest ciągle aktywny przez 14 dni od wygaśnięcia subskrypcji. Jeżeli potem odczekasz kilka dni dostaniesz prawdopodobnie na zachęte opcję darmowego smarta na okres chyba 3 miesięcy.
Więc nie warto być nadgorliwym, zapłacisz sam z własnej woli wtedy kiedy naprawdę będziesz potrzebował.
@wayne55 Smart! działa na zasadzie subskrypcji, więc się przedłuży.
Oczywiście możesz odpiąć kartę lub napisać do nas i wyłączymy usługę i doprecyzuję, że nawet jeśli pobierzemy Tobie pieniądze i zgłosisz się do nas to wyłączymy usługę oraz zwrócimy proporcjonalny zwrot na Twoje konto.
Dzięki za odpowiedzi.
Dziś 5 lipca teoretycznie ostatni dzień,. A jeśli odepnę karty to przez Allegro Pay nie przedłuży się przypadkiem?
@wayne55 nie. Allegro Pay to osobna usługa finansowa i nie może być Smart! przedłużony automatycznie przez Allegro Pay.
Tak tylko dla potwierdzenia - wszystko co wyżej zostało napisane się zgadza.
Usunąłem wszystkie zapisane karty przed północą w dniu w którym kończył się smart, kolejnego dnia, o 10 rano wiadomość z Allegro że nie udało się przedłużyć smarta (pobrać opłaty z karty). Z Allegro Pay też nie pobrało. Na razie smart jeszcze aktywny mimo wygaśnięcia, możliwe że będzie aktywny przez kolejne 2 tygodnie jak wspomniał #br.