anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Disney plus

MAMY ROZWIĄZANIE!
andydaddy
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ zakupilem w pakiecie przedluzenie roczne smarta i 3-miesieczny abonament Disney plus , po zapoznaniu sie z regulaminem Disney`a  rezygnuje z tego abonamentu - nie aktywowalem tej uslugi , jak odzyskac pieniadza ktore wplacilem do allegro lacznie za zmarta i disneya. konsultant Disneya odsyla mnie do ALLEGRO

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14
Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@andydaddy z usługi Smart! możesz zrezygnować w zakładce Allegro Smart. W sekcji Zarządzaj Smart! kliknij [zrezygnuj ze Smart!]. Tutaj znajdziesz instrukcję krok po kroku, jak zgłosić rezygnację z usługi. Zwrot otrzymasz proporcjonalnie do niewykorzystanego okresu usługi. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
andydaddy
#7 Wielbiciel

NIE CHCE REZYGNOWAC ZE SMARTA AJEDYNIE ODZYSKAC PIENIAZKI ZA SUBSKRYPCJE dISNEY`A KTORA BYLA OPLACONA W PAKIECIE RAZEM ZE SMARTEM

oznacz moderatorów
Sa_nova

@andydaddy nie będzie możliwości rozdzielenia tego, ze względu, że był to zakup w pakiecie Allegro Smart! + Disney Plus. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
andydaddy
#7 Wielbiciel

dziekuje za info  ,czy jak zrezygnuje ze smarta to cala kwota pakietu  wroci do mnie ?

oznacz moderatorów
Sa_nova

@andydaddy płatność jest zwracana proporcjonalnie do niewykorzystanego okresu Smart!. Czyli jeśli zrezygnujesz z usługi, to pomniejszymy kwotę zwrotu o czas kiedy usługa była aktywna na Twoim koncie. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
andydaddy
#7 Wielbiciel

nie wiem czy sie dobrze rozumiemy , mi chodzi glownie o zwrot  kwoty wplaconej na "Disney plus" - czy zwrot po reygnacji ze smarta bedzie rowniez  dotyczyl calosci wplaconego i niewkorzystanego  pakietu smarta i Disneya?. na razie mam jeszcze aktywnego smarta  z poprzedniego zakupu wiec moge zrezygnowac z przedluzenia 

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka

@andydaddy skonsultuję sprawę i wrócę do Ciebie ze szczegółami. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
RaBarbar_ka

@andydaddy kod na 3 miesiące Disney+ jest dodatkiem do subskrybcji, a nie osobną płatnością, dlatego jeśli zrezygnujesz z Allegro Smart! według wskazówek @Sa_nova, to otrzymasz zwrot (proporcjonalny do niewykorzystanego okresu usługi). 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
andydaddy
#7 Wielbiciel

skorzystalem z opcji rezygnacji ze smarta i przeczytalem ze dostane zwrot  pieniedzy , niestety wplacilem lacznie 104PLN a zwrot wg informacji bedzie wynosil około polowe tej kwoty , czuje sie oszukany przez Allegro..   

oznacz moderatorów
Syrena_zT

@andydaddy z naszej strony otrzymasz zwrot za Allegro Smart!. Jeżeli chodzi o kwotę zapłaconą Disney Plus, to nie mamy względem niej żadnej mocy. Musisz skontaktować się bezpośrednio z pomocą platformy Disney. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
andydaddy
#7 Wielbiciel

kontaktowalem sie z nimi w pierwszej kolejnosci , , nie  aktywowalem subskrypcji Disney`a i konsultant nie znalazl zadnej wplaty dot mojej subskrypcji ,konsultant  Disney`a powiedzial, ze mam sie kontaktowac z Allegro . moje pieniazki ktos jednak otrzymal  a wplacalem je za posrednictwem Allegro.

oznacz moderatorów
pecela
#20 Guru ⭐⭐

@andydaddy

Disney Plus dostajesz w "gratisie" do Smarta. Nie płacisz za niego dodatkowo.

oznacz moderatorów
Sa_nova

@andydaddy za usługę Smart! + kod na 3 miesiące do Disney plus zapłaciłeś 59,90 zł. Kwota 104,90 zł wynika z tego, że wykupiłeś usługę podczas składania zamówienia 29.10, na kwotę 45 zł. 

Czyli w kwocie 104,90 zł - jest wykupiona usługa Smart! z dostępem do Disney plus oraz Twoje zamówienie od sprzedającego. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
andydaddy
#7 Wielbiciel

zwracam Honor  🙂 faktycznie zasugerowalem sie tym pakietem sadzac,ze to dotyczy smarta i Disneya... przepraszam, za zamieszanie i zaracanie glowy , nie mialem racji  

oznacz moderatorów