anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego Allegro Smart Family nie działa?

MAMY ROZWIĄZANIE!
perla_we_mgle
#7 Wielbiciel#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Dzień dobry, skoczyła mi się usługa allegro Smart i teraz mój mąż ją wykupił i dodał mnie to Allegro famili .jestem dołączona do grupy a mimo to jeśli chce kupić jakiś przedmiot w ramach allegro Smart to muszę zapłacić za przesyłkę 

oznacz moderatorów
492 ODPOWIEDZI 492
Antos321
#1 Nowicjusz#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_

Połączyłem konta swoje, żony i dzieci aby korzystać z bezpłatnych dostaw SMART. Była kiedyś taka możliwość. Żona nadal jest w grupie familijnej, ale robiąc zakupy na swoim koncie, nie może skorzystać z bezpłatnej dostawy SMART.

Jak ja robię zakupy "na tym sprzedającym" wszystko działa.

Proszę o wyjaśnienie.

Dziękuję

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

@Antos321 skończył się 3 lipca 2023 dla większości użytkowników mogą w obrębie family jeszcze korzystać do końca subskrypcji organizatora członkowie family jeśli organizator przedłużał smarta przed 22 listopada 2022. Obecnie każdy wykupuje sobie własnego smarta by miec darmowe dostawy

oznacz moderatorów
Client:63627570
#1 Nowicjusz#

Witam. Dlaczego po dołączeniu do smart familii. Osoba nie moze z tego korzystać?

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@Client:63627570 Dlatego że to już od 4.07 nie działa, Allegro wyłączyło tą funkcję.

oznacz moderatorów
SNOOWMANN
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,
mam problem z Allegro Smart. Żona dodała mnie do ROZDZINY w celu dołączenia do SMART. Potwierdziłem operacje na e-mailu i nadal nie jestem dołączony do SMART. Pomimo kilku prób nie udało nam się dokończyć operacji.
Komunikat: COS POSZŁO NIE TAK.
Proszę o pomoc.
Marcin [edycja]

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Od 4.07 nie ma dzielenia się Smartem w rodzinie.

oznacz moderatorów
arthemid
#1 Nowicjusz#

Jestem w grupie rodzinnej smart męża ze swojego smarta zrezygnowałam. 

Mąż wykupił pakiet z którego ja nie mogę korzystać czy ktoś mi powie gdzie mogę zweryfikować dlaczego nie mam darmowej wysyłki pomimo bycia w rodzinnej grupie ?

Dziękuję za pomoc 

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Miałaś wielki baner w swoim smarcie o wycofaniu usługi i promocji na zakup własnego. Mieliście z mężem przynajmniej po kilka mejli informacyjnych lub z promocją na zakup po wycofaniu.... Baa jak dobrze kojarzę to powiadomienie w allegro też było...Tu wystarczy troszkę przewinąć i ze 200 identycznych tematów będzie... Nie ma dzielenia smart, usługa zakończona 3go lipca, wyjątkiem są konta mające roczną subskrypcje do któregoś tam października, te mają do końca...

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

@AnnaG-Antyki te przedłużone na rok przed 22.11.2022 mają nadal smarta family do końca subskrypcji 

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Taa zawsze zapomnę który to październik był. Ale komuś komu się skończył to i tak bez różnicyxD.  Ech dobrze, że do listopada mam. Zawsze się dziwiłam tym co mieli masę zwrotów, a teraz jedna 2dniowa impreza rodzinna, zakupy na 4 osoby i zrozumiem każdą ilość paczek latających w kółko... 

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@arthemid Dlatego:

Sprawdź, do kiedy można dzielić się Allegro Smart! z bliskimi w Allegro Family

Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.

Regulamin promocji

Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.

oznacz moderatorów
29201985
#7 Wielbiciel#

Dodałam członków rodziny do skarta. A im wyskakuje że są nie aktywni

oznacz moderatorów
Halfrunt
#20 Guru#

Kilka tygodni temu Allegro wyłączyło możliwość dzielenia się smartem w rodzinie.

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

Promocja sie skonczyla 3lipca kazdy teraz kupuje sobie smarta sam

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@29201985 Nie ma już dzielenia się Smartem w rodzinie, Allegro wyłączyło tą możliwość 4.07 każdy musi kupić sobie sam albo prosić o zakup głowę rodziny.

oznacz moderatorów
29201985
#7 Wielbiciel#

A gdzie to pisze że to wyłączyli?

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
olenjka1
#7 Wielbiciel#

nie widzę aktywnego Smarta pomimo, że jestem przypisana do konta family ? 

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@olenjka1 I nie zobaczysz, usługa od 4.07 jest już niedostępna, wyłączona przez Allegro.

oznacz moderatorów
Prada33
#2 Obserwator#

Zakupiłam pakiet Smart i po dodaniu osób do rodziny , nie mogą korzystać z usługi . Przesyłki mają płatne 

oznacz moderatorów