Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, skoczyła mi się usługa allegro Smart i teraz mój mąż ją wykupił i dodał mnie to Allegro famili .jestem dołączona do grupy a mimo to jeśli chce kupić jakiś przedmiot w ramach allegro Smart to muszę zapłacić za przesyłkę
Bo ta promocja sie skonczyla 3 lipca 2023 i juz sie nie mozna dzielic smartem
@Prada33 Od 3 lipca każde konto musi mieć swojego smarta.
Dzięki za informacje
26 czerwca 2023, 12:30
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Promocja trwa od 26 czerwca do 30 września 2023.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.
Jak mogę dodać kogoś do Allegro Smart
@Client:85872110 Nie możesz, nie działa to już od 4.07 Allegro wyłączyło tą możliwość.
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.
Dzień dobry ,
Mamy włączona usługę Smart familly ale działa tylko u osoby która wykupiła pakiet. Reszta członków mimo dodania musi płacić za przesyłkę .
Niech wykupią swoje smarty.
@markowska88 bo to już nie dział 😞 reszta musi se wykupić sama smarki 😄
Dziwne bo Smart był wykupiony po 10.07 i działał u wszystkich
Witam,kupilam allegro smart,dodoalam.dwie osoby do rodziny i niestety nie moga korzystac ze smarta,d
Dzielenie się smartem zostało wyłączone. Każde konto musi mieć swojego SMARTa.
Dzięki za informacje
@Client:38950436 Tak jak napisał @komis-bell > od 4 lipca nie ma dzielenia się Smartem
Czy nadal mogę udostępnić smarta członkowi rodziny? Pozdrawiam
Nie. W zeszłym roku wyłączyli tą opcję.
Witam. Mój Family SMART nagle przestał działać. Jestem podpięta pod allegro family przez członka rodziny ,do tej pory było wszystko ok ,nagle usługa przestała działać mimo wykupionego SMARTA , próbuje na wszystkie sposoby (jestem odłączana i dołączana na nowo )i nic. Proszę o pomoc @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:105328347 kup sobie smarta z kodu promocyjnego organizatora ze znizka. Family zakonczono 3 lipca 2023, jesli smarta organuzator wydluzal przed 22 listopada 2022 to osoby w jego family miga korzystac z darmoszki wysylki do konca jego subskrypcjj
@Client:105328347 jeżeli zostałaś odłączona po 26.06 i podłączona na nowo to chyba nie będziesz mieć możliwości kupna smat w promocyjnej cenie 39,90