anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego Allegro Smart Family nie działa?

MAMY ROZWIĄZANIE!
perla_we_mgle
#7 Wielbiciel#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Dzień dobry, skoczyła mi się usługa allegro Smart i teraz mój mąż ją wykupił i dodał mnie to Allegro famili .jestem dołączona do grupy a mimo to jeśli chce kupić jakiś przedmiot w ramach allegro Smart to muszę zapłacić za przesyłkę 

oznacz moderatorów
489 ODPOWIEDZI 489
Client:74593394
#7 Wielbiciel#

Jestem przypisany do rodziny. Jedna osoba w rodzinie posiada allegro smart i działa u niej poprawianie. Reszta członków rodziny musi płacić za dostawę. Skąd ten problem? Jakiś czas temu działało u wszystkich

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:74593394 Od lipca 2023 r. nie można już dzielić się usługą Allegro Smart! w ramach Allegro Family. Nie jest to błąd.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Client:74593394
#7 Wielbiciel#

w takim razie co oferuje opcaja rodzina na allegro?

oznacz moderatorów
serwis-texas
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@Client:74593394 

26 czerwca 2023, 12:30

Sprawdź, do kiedy można dzielić się Allegro Smart! z bliskimi w Allegro Family

Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.

Regulamin promocji

Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.

oznacz moderatorów
Roninn83
#1 Nowicjusz#

Żona kupiła Smata i jestem powiązany swoim kontem. Mimo tego przy zakupie towaru mam płacić za dostawę towaru. Dodam, że ze Smartem jesteśmy od początku i dopiero teraz coś się z nim stało. Będę wdzięczny za pomoc w temacie.

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

Nie teraz tylko 4 lipca wyłączono dzielenie smartem w family obecnie jedno konto jeden wykupiony smart 

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@Roninn83 Powiązany z żoną- nie wątpimy, ale Smarta w rodzinie nie ma od 4.07.2023.

oznacz moderatorów
Client:86051828
#7 Wielbiciel#
  • Dzień dobry,
    Mam pytanie po przedłużeniu zakupów z opcją smart na kolejny okres 12 miesięcy nie mam możliwości rodzinnej dla współmałżonka czy coś się zmieniło w tej kwestjii
oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

@Client:86051828 Od 3.07.2023 nie ma możliwości dzielenia się SMARTem. Każde konto musi mieć swoją subskrypcję.

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

Tak wyłączono dzielenie się smartem

oznacz moderatorów
pina12345
#1 Nowicjusz#

Cześć. Jak osoba dopisana do mojego allegro family może korzystać z mojego smarta? fali

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

@pina12345 Ta funkcjonalność została wyłączona. Każde konto musi mieć swojego SMARTa.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@pina12345 

26 czerwca 2023, 12:30

Sprawdź, do kiedy można dzielić się Allegro Smart! z bliskimi w Allegro Family

Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.

Regulamin promocji

Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.

oznacz moderatorów
marla-p
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, jestem dopięta do rodziny Smart. Niestety nadal nalicza mi koszty wysylki

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

no .... bo zgodnie z nowymi zasadami musisz sobie wykupić smarta na swoje konto , nie ma już dzielenia .

oznacz moderatorów
marla-p
#7 Wielbiciel#
  • To co to za familly?
oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

Promocja na darmoww dostawy smart skończyła się w lipcu 

oznacz moderatorów
mirex2005
#12 Orędownik#

A to można było się dzielić smart 😳 musiałem przeoczyć wiadomość o tym 😆

oznacz moderatorów
switala-sylwia
#2 Obserwator#

dlaczego nie mogę udostępnić allegro smart dla Rodziny ? zawsze miałam osobę w rodzinie a teraz opłaciłam smarta i niestety on nie może korzystać? jak to zrobić ?

Pozdrawiam serdecznie

Sylwia Nowicka

oznacz moderatorów