- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, skoczyła mi się usługa allegro Smart i teraz mój mąż ją wykupił i dodał mnie to Allegro famili .jestem dołączona do grupy a mimo to jeśli chce kupić jakiś przedmiot w ramach allegro Smart to muszę zapłacić za przesyłkę

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
dlaczego na moim koncie nie diała smart family???
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Usługa dzieleniem się SMART w Family została wyłączona jakoś latem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@JackWilde Od 3 lipca nie ma dzielenia się Smartem > każdy musi wykupić swojego

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Jestem przypisany do rodziny. Jedna osoba w rodzinie posiada allegro smart i działa u niej poprawianie. Reszta członków rodziny musi płacić za dostawę. Skąd ten problem? Jakiś czas temu działało u wszystkich

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Client:74593394 Od lipca 2023 r. nie można już dzielić się usługą Allegro Smart! w ramach Allegro Family. Nie jest to błąd.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
w takim razie co oferuje opcaja rodzina na allegro?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Możesz poprosić innych z rodziny o zakupy.
https://allegro.pl/artykuly/sprzedajacy/allegro-smart-dla-calej-rodziny-jnLnjXbyyi3
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
26 czerwca 2023, 12:30
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
Do kiedy można udostępniać Allegro Smart!
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
- Jeśli organizator ma miesięczną lub roczną subskrypcję wykupioną przed 21 listopada 2022, przed godziną 9:00 – może udostępniać usługę Allegro Smart! do zakończenia swojej subskrypcji.
- Jeśli organizator ma miesięczną lub roczną subskrypcję wykupioną od 21 listopada 2022, od godziny 9:00 – może udostępniać Allegro Smart! do końca trwania programu Dziel Allegro Smart! z bliskimi – czyli do 3 lipca 2023, do końca dnia.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Jak dalej być Smart!
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Promocja trwa od 26 czerwca do 30 września 2023.
Regulamin promocji
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Żona kupiła Smata i jestem powiązany swoim kontem. Mimo tego przy zakupie towaru mam płacić za dostawę towaru. Dodam, że ze Smartem jesteśmy od początku i dopiero teraz coś się z nim stało. Będę wdzięczny za pomoc w temacie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Nie teraz tylko 4 lipca wyłączono dzielenie smartem w family obecnie jedno konto jeden wykupiony smart
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Roninn83 Powiązany z żoną- nie wątpimy, ale Smarta w rodzinie nie ma od 4.07.2023.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Dzień dobry,
Mam pytanie po przedłużeniu zakupów z opcją smart na kolejny okres 12 miesięcy nie mam możliwości rodzinnej dla współmałżonka czy coś się zmieniło w tej kwestjii
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Client:86051828 Od 3.07.2023 nie ma możliwości dzielenia się SMARTem. Każde konto musi mieć swoją subskrypcję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Tak wyłączono dzielenie się smartem

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Cześć. Jak osoba dopisana do mojego allegro family może korzystać z mojego smarta? fali
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@pina12345 Ta funkcjonalność została wyłączona. Każde konto musi mieć swojego SMARTa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
26 czerwca 2023, 12:30
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
Do kiedy można udostępniać Allegro Smart!
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
- Jeśli organizator ma miesięczną lub roczną subskrypcję wykupioną przed 21 listopada 2022, przed godziną 9:00 – może udostępniać usługę Allegro Smart! do zakończenia swojej subskrypcji.
- Jeśli organizator ma miesięczną lub roczną subskrypcję wykupioną od 21 listopada 2022, od godziny 9:00 – może udostępniać Allegro Smart! do końca trwania programu Dziel Allegro Smart! z bliskimi – czyli do 3 lipca 2023, do końca dnia.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Jak dalej być Smart!
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Promocja trwa od 26 czerwca do 30 września 2023.
Regulamin promocji
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dzień dobry, jestem dopięta do rodziny Smart. Niestety nadal nalicza mi koszty wysylki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
no .... bo zgodnie z nowymi zasadami musisz sobie wykupić smarta na swoje konto , nie ma już dzielenia .

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- To co to za familly?