Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, skoczyła mi się usługa allegro Smart i teraz mój mąż ją wykupił i dodał mnie to Allegro famili .jestem dołączona do grupy a mimo to jeśli chce kupić jakiś przedmiot w ramach allegro Smart to muszę zapłacić za przesyłkę
Ta funkcjonalność została wyłączona. Każde konto musi mieć swojego smarta.
@switala-sylwia Bo Allegro wyłączyło taką możliwość z dniem 4.07.2023 każdy kupuje sam- mają dodatkową kasę.
smarta miałam wykupionego do listopada - początku jakoś i zakupy robił normalnie dopiero jak wykupiłam na kolejny rok to przestało działać ;/
No tak bo dla tych co wykupili do 21.11. 2022 mogli korzystać z niego do końca.
26 czerwca 2023, 12:30
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Promocja trwa od 26 czerwca do 30 września 2023.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.
Smart przestał być członkiem rodziny .
cześć, czy ktoś podpowie jak dodać członków rodziny do Allegro Smart? Nie mogę tego odszukać...
Możesz utworzyć Family ale dzieleniem się Smartem nie ma, Allegro wyłączyło 4,07.2023 musi sobie każdy kupić sam.
no rzeczywiście, dzięki
dzielenie się smartem wyłączone od 3 lipca 2023 obecnie polityka allegro 1 konto =1 smart @jakubbanach
Mam kupionego smarta i dodałem 2 osoby do Family Smart i oni nie mają
@Client:36993600 od 04.07 niemożna już dzielić się Smart.
26 czerwca 2023, 12:30
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Promocja trwa od 26 czerwca do 30 września 2023.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.
Witam, mam problem z dołączeniem osoby do AllegroSmart, czy mógłbym prosić o jakieś instrukcje? Czy jest wg taka możliwość? Pozdrawiam
@Client:47440200 jak chcesz dzielić się smart to od 04.07 możliwość jest wyłączona.
Dzięki, nie wiedzialem. właśnie zdziwiłem się że na żaden sposób nie mogłem tego zrobić. Pozdrawiam
Dzień dobry
W allegro Famili został wykupiony pakiet smart, nie działa , smart nie został przedłużony u członków famili
@Loretta_Kr i nie zostanie nowy regulamin usługi nie ma dzielenia się smartem w family obecnie 1 konto = 1 smart kupiony osobno
dzieki
Nie działa już ten pakiet, każdy członek rodziny musi wykupić sobie smarta sam
dzięki