Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, skoczyła mi się usługa allegro Smart i teraz mój mąż ją wykupił i dodał mnie to Allegro famili .jestem dołączona do grupy a mimo to jeśli chce kupić jakiś przedmiot w ramach allegro Smart to muszę zapłacić za przesyłkę
@Client:66216108 w Allegro Family członkowie rodziny nie mogą już korzystać z darmowych dostaw w ramach Smart! Wyłączyliśmy to w lipcu.
Witam, proszę o pomoc co zrobić. Po otrzymaniu zaproszenia na konto po aktywacji Smart przez męża, nie mogę dołączyć do Smart familly i wyskakuje błąd. Dodam iż ostatnio nie było tego problemu. Usunęłam członkostwo po czym ponowne dodany został email i konto nadal się nie łączy. Co mogę jeszcze zrobić?
Tego od czerwca już nie ma. Wyjątkowo tylko miały konta kupujące rocznego smarta do któregoś tam listopada, a i tym już minęło...
@indzia93 Bo to przeszłość, nie ma dzieleniem się Smartem w rodzinie.
Jak aktywować familysmart
Family Smart w formie dzielenia się Smart dostawą nie istnieje od 4,07,2023, Allegro wyłączyło tą opcje.
nie ma dzielenia się smartem od lipca 2023 @edekbierun
Czy można udostępnić allegro smart rodzinie?
@Client:72138315 przykro mi, ale nie. Ta funkcja nie jest dostępna od lipca.
Dzień Dobry.
Jakiś czas temu była możliwość dodania innego konta do allegro smart, czy obecnie jest taka możliwość i jak to można zrobić ?
Dziękuje i pozdrawiam
@lazarus22 nie ma już takiej możliwości. Wyłączyliśmy dzielenie się Smart! w lipcu.
26 czerwca 2023, 12:30
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Promocja trwa od 26 czerwca do 30 września 2023.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.
Jestem w familij smart mimo to nalucza opłaty za przesyłki. A jak kupuje z męża konta, opłata zero. W ustawieniach podany jest mój e-mail i niestety nic z tego. Wcześniej działało, a po ponownym opłaceniu smarta nie działa
@Iwona-85 Od 4 lipca nie funkcjonuje Family Smart > musisz wykupić własnego Smarta.
Jak podzielić się Smart z rodziną?
Nie da się.
@Client:50119656 Nie ma tej możliwości od 4.07.2023 Allegro wyłączyło, każdy musi kupić sobie sam Smarta.
Witam.
Mam pytanie jak na swoim koncie można dołączyć inna osobę do programu Smart(np.z mobilnej )?
Przyznam dana osoba jest a u niej nie uwzględnia opcji Smart.
Nie ma takiej możliwości. Każde konto musi mieć swojego SMARTa.
@Sebwierz Nie ma już dzieleniem się Smartem od 4,07. 23, Allegro wyłączyło tą opcję.