Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, skoczyła mi się usługa allegro Smart i teraz mój mąż ją wykupił i dodał mnie to Allegro famili .jestem dołączona do grupy a mimo to jeśli chce kupić jakiś przedmiot w ramach allegro Smart to muszę zapłacić za przesyłkę
@elektromonter888 skoro masz wykupiony to po co chcesz kupować ?
Odnowić smarta możesz dopiero 14 dni przed końcem okresu 🙂
Mam wykupiony smart i mam dodaną żonę do rodzinny i u niej po kliknięciu zapłać wyskakuje ze ma wygaszona usługę smart i proponuję kupienie nowei. Smart jest do 23 grudnia
@elektromonter888 dzielenie smartem już nie działa 😞 trzeba se kupić oddzielnie dla każdego konta 🙂
Przeczytałem że nie możesz kupić smarta 🙂
@elektromonter888 Nie ma już dzielenia się Smartem od 4.07. 2023 allegro wyłączyło tą możliwość:
26 czerwca 2023, 12:30
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Promocja trwa od 26 czerwca do 30 września 2023.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.
@elektromonter888 to teraz patrzymy czy oferta ma smarta bo jak nie ma to nie kupisz z darmowa wysylka nastepnie patrzymy czy mamy kwote min 45zl dla paczkomatu i 65zl dla kuriera dla darmowego smarta
Mam wykupionego smarta i połączone osoby i z 4 osób jednej osobie nie dziala Smart mój tylko musi płacić dlaczego? Jak to zmienić
Poczytaj bo z dniem 4.07 Allegro wyłączyło dzielenie się Smartem w rodzinie:
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.
Musza kupic kazda osobny smart zmienic sie nie da promocja sie skonczyla
Jak podzielic sie swoim SMART z członkiem rodziny?
Już nie można dzielić się smartem
Dobry dzień. Znajomy dodał mnie do Smart Family, ale przy wyborze produktu nie współpracuje ze Smart
@Client:105533932 to już nie działa, musisz se sam wykupić 😄
Dodałam rodzeństwo do Allegro Family, niestety za każdym razem musza prosić o zakup. Gdzie w ustawieniach, mogę zmienić, aby nie prosili o zakupy? Zwracanie sobie pieniędzy i ciągle zatwierdzanie zakupów jest męczące.
Dziękuję za pomoc.
@moretta teraz każdy musi sobie sam wykupić smarta
@moretta Nie ma już takiej opcji, Allegro wyłączyło możliwość dzieleniem się Smartem, od 4.07.
Dlaczego osoba mająca smarta nie może mnir dodać do rodziny żeby wspólnie korzystać ze smarta? Wcześniej tez byłam dodana i teraz się nie da, wylogowałam się zalogowałam lecz to nic nie dalo.
@karolka14121 ta promocja już nie obowiązuje od początku Lipca. Teraz każdy musi sam wykupić sobie opcje SMART na swoim koncie.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam dostałem zaproszenie od rodzinyy na Allegro Smart ale chyba coś poszło nie tak zaakceptowałem i nie działa zakupu towaru powyżej 45 zł nawet że piszę Smart przy opcji kup muszę płacić za przesyłkę proszę o pomoc
@Client:91880174 musisz se sam wykupić, dzielenie już nie działa 😄
Bo go już od 4.07 nie ma. Allegro wyłączyło.