Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, skoczyła mi się usługa allegro Smart i teraz mój mąż ją wykupił i dodał mnie to Allegro famili .jestem dołączona do grupy a mimo to jeśli chce kupić jakiś przedmiot w ramach allegro Smart to muszę zapłacić za przesyłkę
@Client:46287469 Cześć. 🙂 Program Allegro Smart! Family został zakończony, informowaliśmy o tym tutaj: https://allegro.pl/pomoc/aktualnosci/sprawdz-do-kiedy-mozna-dzielic-sie-allegro-smart-z-bliskimi-w-a...
Zakupiłem Smarta 16 listopada 2022 więc jestem w tej pierwszej grupie, która może się dzielić Smartem do końca mojej subskrypcji. Utworzyłem grupę rodzinną i dodałem żonę natomiast ona nadal widzi, że jej Smart wygasł - co mogę z tym zrobić bo zgodnie z informacją powinienem móc udostępniać Smart'a
@pppuchacz a dodales zone kiedy po 3 lipca 2023?
no tak ale to nie powinno robic różnicy, napisane jest:
@pppuchacz Najlepiej nich Ci wytłumaczy: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@pppuchacz tak, masz rację i gdybyś wykupił Smart! przed 21.11.2022 g.9:00, to mógłbyś dzielić się Smart! w ramach Allegro Family do końca wykupionego okresu. Ponieważ nowy pakiet Smart opłaciłeś 27.11.2022 r. to od 3 lipca już nie masz możliwości dzielenia się Smart!
Wysłaliście link do mojej żony która korzystała ze Smart rodzina z mojego konta opłaciła i smart jest tylko u niej a ja mam opłacić osobno bo mi się kończy o tym nie mieliście. Wychodzi na to że teraz przez rok muszę kupować przez konto żony
Wniosek prosty. Żona przeczytała o zmianach i sobie smarta kupiła. Ty nie. Nie ma już dzielenia smarta, każdy sobie kupuje indywidualnie. Jakbyś Ty opłacił ze swojego konta to żona nie mogłaby z niego korzystać.... A że zwykle kobiety więcej kupują to pewnie mądrze zrobiła xD
Witam. Mam wykupione na rok czasu allegro smart. Do swojej "rodziny" mam dołączoną tylko jedną osobę. Nie może ona skorzystać z darmowych dostaw. Jak rozwiązać ten problem?
Mój nick to Client:38840544
Nie da się. Teraz każde konto musi mieć swojego SMARTa.
Kupić jej smarta. 3go allegro zakończyło dzielenie się smartem.
@Client:38840544 jak ta osoba była dołączona przed 26.06 to może wykupić w promocyjnej cenie 39,90
@Client:38840544 Jeżeli kupiłeś Smarta po 21.11.2022 to już od 4.07 nie możesz dzielić się nim w rodzinie, nie działa. Każdy musi sobie sam wykupić.
Dodałem do Smart family użytkownika, użytkownik to zaakceptował., ale nadal nie widnieje na jej koncie aktywny smart.
Teraz każde konto musi mieć swoją subskrypcję SMART.
Allegro zakończyło żywot smart family z dniem 3 lipca ,teraz każdy musi płacić za siebie.
dziękuje 🙂
,,
@dj3311 Obrazków nie widzimy - musi je zatwierdzić moderacja.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam, posiadam usługe Smart. Zaprosiłem do rodziny 2 osoby, wysłalem zaproszenia i one je zaakceptowały - lecz nadal nie maja aktywnej usługi smart. U mnie na koncie widnieja jako członkowie rodziny smart, lecz u nich w manelu cały czas nie aktywny smart