Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Miałem wykupiony pakiet Allegro Smart Student który już wygasł. Chciałbym dzisiaj zakupić zwykłe Allegro Smart. Czy jest to możliwe?
Pewnie jeszcze ten Smart student jest bo okres wypowiedzenia jest 14dni po zakończeniu, kiesy wygasł?
Ale mój pakiet Student wygasł 25 maja 2023. Dzisiaj z okazji Black Friday chciałem zakupić zwykły Smart za 40 zł i nie mam takiej możliwości.
A skąd masz Smarta za 40zł?https://allegro.pl/smart
W powiadomieniach na Allegro mi wyskoczyło. Black Friday. Kup Allegro Smart za 39,90 zł. I to nie działa. Co roku jest taka promocja.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Mi nie chce to wyskoczyć, dlaczego?
@kamil199418 napisz proszę co się dzieje, gdy próbujesz wykupić Smart?
Klikam we wspomniane wcześniej powiadomienie i wyskakuje mi Opłać Allegro Smart Student za 49,90 zł. Nie mam tej promocyjnej opcji za 39,90 zł.
Dostałam wiadomość, że mogę wykupić smart za 39,99 ale przy płatności pokazuje 59,99 @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@takbardzo @kamil199418 oki dziękuję za zgłoszenie! Wyjaśniam to i dam znać, gdy tylko dostanę odpowiedź!
@takbardzo czy wiadomość o możliwości wykupienie Smart! w promocyjnej cenie otrzymałaś na e-mail powiązany z kontem z którego piszesz?
tak
A to już inne konto!
No i co Pani ustaliła, bo dzień się kończy a ja chciałam wykupić dziś tego Smarta ☺
@takbardzo przykro mi, ale nie dostałam jeszcze odpowiedzi. Bardzo możliwe, że otrzymam ją dopiero w poniedziałek.
@takbardzo Nie przejmuj się, już niedługo za około rok będzie kolejny Black Friday ! Wtedy kupisz, o ile nie zapomnisz....😀
@br. @takbardzo z promocyjnej ceny można skorzystać nie tylko przez ten weekend, więc opcja wciąż będzie dostępna w przyszłym tygodniu.
miałam zrobić zakupy w weekend ale w talim razie się wstrzymam do czasu wyjaśnienia tej sprawy.
W moim przypadku dostałem notyfikację o promocyjnej cenie 39,90zł za Smart po zalogowaniu na konto przez przeglądarkę, a także powiadomienie na telefon z aplikacji mobilnej. Za każdym jednak razem po kliknięciu powiadomienia pokazuje się strona ze standardowymi cenami.
Nie można skorzystać, wprowadza pani w błąd. Wyskakuje cena 59,90