anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę odebrać kodu Disney+?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Makowski-M
#7 Wielbiciel

Po kliknięciu w link wyświetla się komunikat:

Coś poszło nie tak

Wybrany Bonus nie istnieje lub nie masz do niego dostępu

oznacz moderatorów
43 ODPOWIEDZI 43
radecki-ps
#7 Wielbiciel

proszę to jakoś zweryfikować 

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@radecki-ps Jeśli nie otrzymałeś maila  z linkiem, nie możesz skorzystać z tej promocji. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
radecki-ps
#7 Wielbiciel

co za niesamowity brak wyraźnej komunikacji.  gratuluje !!! napiszcie komu się należy a komu nie a nie zamieszczacie nie zrozumiałe komunikaty chcę kupić smart z 3 miesięcznym okresem disnej jak to zrobić ? odpowiedź a nie co do tej pory

oznacz moderatorów
Sa_nova

@radecki-ps promocja była kierowana do wybranej grupy klientów. Konta, które zaliczały się do promocji, otrzymały powiadomienie oraz wyświetlaliśmy taką informację podczas zakupu usługi Smart!. Jeżeli nie otrzymałeś powiadomienia oraz nie wyświetlaliśmy informacji o promocji - oznacza to, że konto nie zaliczało się do promocji. 

Aktualnie promocja została już zakończona i nie ma możliwości wykupienia usługi z 3 miesięcznym dostępem do Disney+. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
radecki-ps
#7 Wielbiciel

Brak kodu do Disney po zakupie smarta. Co można zrobić ? chciałem kuopiuć z dzisnej

oznacz moderatorów
Client:109666382
#2 Obserwator

Witam,

zakupiłem w listopadzie allegro smart, ponieważ było napisane, że otrzymam kod na Disney+ na 3 miesiące. Nigdzie natomiast przy zakupie, ani w mailu na temat kodu nie było napisane, że kod działa przez ograniczony czas. Chciałem aktywować go teraz w grudniu i okazuje się, że kod nie działa. Szczerze, uważam, że jest to oszustwo marketingowe i mam nadzieję, na otrzymanie kodu raz jeszcze. Proszę o odpowiedź w tej sprawie.

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

W regulaminie promocji była informacja, że kody mają termin ważności i ten termin jest podany w zakładce z bonusami.

oznacz moderatorów
nat_not

@Client:109666382 Konsultuję Twoją sprawę. Kiedy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
aniaoho
#8 Zapaleniec

Przy kodzie (tam gdzie znajdował się link do aktywacji) była podana data, do kiedy jest ważny kod.

oznacz moderatorów
nat_not

@Client:109666382 Dostałam potwierdzenie, że nie aktywowałeś kodu w terminie. Podjęliśmy jednak decyzję, że prześlemy Ci nowy kod. Wkrótce otrzymasz wiadomość mejlową w tej sprawie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
mtk91
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,
otrzymałem maila po zakupie allegro smart o otrzymanej opcji aktywacji disney+ na 3 miesiące,
niestety po kliknięciu w link aktywacja nie działa.
Wyświetla mi się tylko:

"Coś poszło nie tak"

mtk91_0-1766315501649.png

Cześć Mateusz,
Dziękujemy za zakup Allegro Smart! W prezencie mamy dla Ciebie jeszcze coś ekstra. W Smart! Bonusach czeka na Ciebie kod na 3 miesiące z Disney+.
Jak wykorzystać kod?
  1. Odbierz swój kod w zakładce Smart Bonusy
  2. Wejdź na Disney+ i podepnij kartę
  3. Wykorzystaj swój kod i ciesz się Disney+ przez 3 miesiące
Wykorzystaj kod, podpinając kartę na stronie Disney+. Promocja tylko dla wybranych użytkowników. Oferta jest przeznaczona dla nowych lub powracających subskrybentów usługi Disney+. Sprawdź szczegóły w

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
Sa_nova

@mtk91 skontaktuj się z nami, w tej sprawie przez ten formularz

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
mtk91
#7 Wielbiciel

Ok dziękuje, już napisałem własnie. 

oznacz moderatorów
Mettler
#2 Obserwator

Dzień dobry w dniu  22.11.25 przedłużyłem Smart i dostałem maila, że mam do odebrania kod na 3 miesiące Disnay +. Niestety w Smart Bonusach go nie ma. Gdzie go mam szukać? 

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@Mettler 

Promocja Disney+ trwała do 14 grudnia.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
Mettler
#2 Obserwator

Z promocji skorzystałem przedłużając Smart. Kod nie powinien zniknąć ze Smart bonusów :-(. Mam nadzieję, na cud Świąteczny 🙂 

oznacz moderatorów
apniak
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,

Przedłużyłem Smart 4 listopada, chciałem dzisiaj zrealizować kod, ale link po kliknięciu wyświetla informację, że "coś poszło nie tak".
Proszę uprzejmie o weryfikację.

Pozdrawiam,
Adam

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Kod jest (był) ważny 14 dni. 

oznacz moderatorów
apniak
#7 Wielbiciel

Dzięki za odpowiedź. Jeżeli tak, to szkoda, że nie było to podkreślone przy przedłużaniu smarta, zająłbym się tematem wcześniej. Słabo wyszło.

oznacz moderatorów
w_kiwi

@apniak Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz. Doradca będzie mógł przekazać Ci nowy kod. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów