Wybrany Bonus nie istnieje lub nie masz do niego dostępu
proszę to jakoś zweryfikować
@radecki-ps Jeśli nie otrzymałeś maila z linkiem, nie możesz skorzystać z tej promocji.
co za niesamowity brak wyraźnej komunikacji. gratuluje !!! napiszcie komu się należy a komu nie a nie zamieszczacie nie zrozumiałe komunikaty chcę kupić smart z 3 miesięcznym okresem disnej jak to zrobić ? odpowiedź a nie co do tej pory
@radecki-ps promocja była kierowana do wybranej grupy klientów. Konta, które zaliczały się do promocji, otrzymały powiadomienie oraz wyświetlaliśmy taką informację podczas zakupu usługi Smart!. Jeżeli nie otrzymałeś powiadomienia oraz nie wyświetlaliśmy informacji o promocji - oznacza to, że konto nie zaliczało się do promocji.
Aktualnie promocja została już zakończona i nie ma możliwości wykupienia usługi z 3 miesięcznym dostępem do Disney+.
Witam,
zakupiłem w listopadzie allegro smart, ponieważ było napisane, że otrzymam kod na Disney+ na 3 miesiące. Nigdzie natomiast przy zakupie, ani w mailu na temat kodu nie było napisane, że kod działa przez ograniczony czas. Chciałem aktywować go teraz w grudniu i okazuje się, że kod nie działa. Szczerze, uważam, że jest to oszustwo marketingowe i mam nadzieję, na otrzymanie kodu raz jeszcze. Proszę o odpowiedź w tej sprawie.
W regulaminie promocji była informacja, że kody mają termin ważności i ten termin jest podany w zakładce z bonusami.
@Client:109666382 Konsultuję Twoją sprawę. Kiedy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.
Przy kodzie (tam gdzie znajdował się link do aktywacji) była podana data, do kiedy jest ważny kod.
@Client:109666382 Dostałam potwierdzenie, że nie aktywowałeś kodu w terminie. Podjęliśmy jednak decyzję, że prześlemy Ci nowy kod. Wkrótce otrzymasz wiadomość mejlową w tej sprawie.
Dzień dobry,
otrzymałem maila po zakupie allegro smart o otrzymanej opcji aktywacji disney+ na 3 miesiące,
niestety po kliknięciu w link aktywacja nie działa.
Wyświetla mi się tylko:
| |
| Cześć Mateusz, | |
|
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@mtk91 skontaktuj się z nami, w tej sprawie przez ten formularz.
Ok dziękuje, już napisałem własnie.
Dzień dobry w dniu 22.11.25 przedłużyłem Smart i dostałem maila, że mam do odebrania kod na 3 miesiące Disnay +. Niestety w Smart Bonusach go nie ma. Gdzie go mam szukać?
Z promocji skorzystałem przedłużając Smart. Kod nie powinien zniknąć ze Smart bonusów :-(. Mam nadzieję, na cud Świąteczny 🙂
Dzień dobry,
Przedłużyłem Smart 4 listopada, chciałem dzisiaj zrealizować kod, ale link po kliknięciu wyświetla informację, że "coś poszło nie tak".
Proszę uprzejmie o weryfikację.
Pozdrawiam,
Adam
Kod jest (był) ważny 14 dni.
Dzięki za odpowiedź. Jeżeli tak, to szkoda, że nie było to podkreślone przy przedłużaniu smarta, zająłbym się tematem wcześniej. Słabo wyszło.