Wybrany Bonus nie istnieje lub nie masz do niego dostępu
Witam,
zakupiłem w listopadzie allegro smart, ponieważ było napisane, że otrzymam kod na Disney+ na 3 miesiące. Nigdzie natomiast przy zakupie, ani w mailu na temat kodu nie było napisane, że kod działa przez ograniczony czas. Chciałem aktywować go teraz w grudniu i okazuje się, że kod nie działa. Szczerze, uważam, że jest to oszustwo marketingowe i mam nadzieję, na otrzymanie kodu raz jeszcze. Proszę o odpowiedź w tej sprawie.
W regulaminie promocji była informacja, że kody mają termin ważności i ten termin jest podany w zakładce z bonusami.
@Client:109666382 Konsultuję Twoją sprawę. Kiedy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.
Przy kodzie (tam gdzie znajdował się link do aktywacji) była podana data, do kiedy jest ważny kod.
@Client:109666382 Dostałam potwierdzenie, że nie aktywowałeś kodu w terminie. Podjęliśmy jednak decyzję, że prześlemy Ci nowy kod. Wkrótce otrzymasz wiadomość mejlową w tej sprawie.
Dzień dobry,
otrzymałem maila po zakupie allegro smart o otrzymanej opcji aktywacji disney+ na 3 miesiące,
niestety po kliknięciu w link aktywacja nie działa.
Wyświetla mi się tylko:
| |
| Cześć Mateusz, | |
|
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@mtk91 skontaktuj się z nami, w tej sprawie przez ten formularz.
Ok dziękuje, już napisałem własnie.
Dzień dobry w dniu 22.11.25 przedłużyłem Smart i dostałem maila, że mam do odebrania kod na 3 miesiące Disnay +. Niestety w Smart Bonusach go nie ma. Gdzie go mam szukać?
Z promocji skorzystałem przedłużając Smart. Kod nie powinien zniknąć ze Smart bonusów :-(. Mam nadzieję, na cud Świąteczny 🙂
Dzień dobry,
Przedłużyłem Smart 4 listopada, chciałem dzisiaj zrealizować kod, ale link po kliknięciu wyświetla informację, że "coś poszło nie tak".
Proszę uprzejmie o weryfikację.
Pozdrawiam,
Adam
Kod jest (był) ważny 14 dni.
Dzięki za odpowiedź. Jeżeli tak, to szkoda, że nie było to podkreślone przy przedłużaniu smarta, zająłbym się tematem wcześniej. Słabo wyszło.
Jestem w podobnej sytuacji, czy również mogę liczyć na tego typu pomoc?
@aaapsik_6 skontaktuj się proszę z nami za pomocą formularza, Doradca będzie mógł to zweryfikować i pomoże Ci skorzystać z promocji.