anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę odebrać kodu Disney+?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Makowski-M
#7 Wielbiciel

Po kliknięciu w link wyświetla się komunikat:

Coś poszło nie tak

Wybrany Bonus nie istnieje lub nie masz do niego dostępu

oznacz moderatorów
39 ODPOWIEDZI 39
radecki-ps
#7 Wielbiciel

Brak kodu do Disney po zakupie smarta. Co można zrobić ? chciałem kuopiuć z dzisnej

oznacz moderatorów
Client:109666382
#2 Obserwator

Witam,

zakupiłem w listopadzie allegro smart, ponieważ było napisane, że otrzymam kod na Disney+ na 3 miesiące. Nigdzie natomiast przy zakupie, ani w mailu na temat kodu nie było napisane, że kod działa przez ograniczony czas. Chciałem aktywować go teraz w grudniu i okazuje się, że kod nie działa. Szczerze, uważam, że jest to oszustwo marketingowe i mam nadzieję, na otrzymanie kodu raz jeszcze. Proszę o odpowiedź w tej sprawie.

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

W regulaminie promocji była informacja, że kody mają termin ważności i ten termin jest podany w zakładce z bonusami.

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:109666382 Konsultuję Twoją sprawę. Kiedy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
aniaoho
#8 Zapaleniec

Przy kodzie (tam gdzie znajdował się link do aktywacji) była podana data, do kiedy jest ważny kod.

oznacz moderatorów
nat_not

@Client:109666382 Dostałam potwierdzenie, że nie aktywowałeś kodu w terminie. Podjęliśmy jednak decyzję, że prześlemy Ci nowy kod. Wkrótce otrzymasz wiadomość mejlową w tej sprawie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
mtk91
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,
otrzymałem maila po zakupie allegro smart o otrzymanej opcji aktywacji disney+ na 3 miesiące,
niestety po kliknięciu w link aktywacja nie działa.
Wyświetla mi się tylko:

"Coś poszło nie tak"

mtk91_0-1766315501649.png

Cześć Mateusz,
Dziękujemy za zakup Allegro Smart! W prezencie mamy dla Ciebie jeszcze coś ekstra. W Smart! Bonusach czeka na Ciebie kod na 3 miesiące z Disney+.
Jak wykorzystać kod?
  1. Odbierz swój kod w zakładce Smart Bonusy
  2. Wejdź na Disney+ i podepnij kartę
  3. Wykorzystaj swój kod i ciesz się Disney+ przez 3 miesiące
Wykorzystaj kod, podpinając kartę na stronie Disney+. Promocja tylko dla wybranych użytkowników. Oferta jest przeznaczona dla nowych lub powracających subskrybentów usługi Disney+. Sprawdź szczegóły w

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
Sa_nova

@mtk91 skontaktuj się z nami, w tej sprawie przez ten formularz

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
mtk91
#7 Wielbiciel

Ok dziękuje, już napisałem własnie. 

oznacz moderatorów
Mettler
#2 Obserwator

Dzień dobry w dniu  22.11.25 przedłużyłem Smart i dostałem maila, że mam do odebrania kod na 3 miesiące Disnay +. Niestety w Smart Bonusach go nie ma. Gdzie go mam szukać? 

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@Mettler 

Promocja Disney+ trwała do 14 grudnia.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
Mettler
#2 Obserwator

Z promocji skorzystałem przedłużając Smart. Kod nie powinien zniknąć ze Smart bonusów :-(. Mam nadzieję, na cud Świąteczny 🙂 

oznacz moderatorów
apniak
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,

Przedłużyłem Smart 4 listopada, chciałem dzisiaj zrealizować kod, ale link po kliknięciu wyświetla informację, że "coś poszło nie tak".
Proszę uprzejmie o weryfikację.

Pozdrawiam,
Adam

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Kod jest (był) ważny 14 dni. 

oznacz moderatorów
apniak
#7 Wielbiciel

Dzięki za odpowiedź. Jeżeli tak, to szkoda, że nie było to podkreślone przy przedłużaniu smarta, zająłbym się tematem wcześniej. Słabo wyszło.

oznacz moderatorów
w_kiwi

@apniak Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz. Doradca będzie mógł przekazać Ci nowy kod. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
comradeee
#1 Nowicjusz

Jestem w podobnej sytuacji, czy również mogę liczyć na tego typu pomoc?

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@comradeee 

Czy przeczytałeś wiadomość wyżej Wiktorii?

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
aaapsik_6
#1 Nowicjusz
  • Przedłużyłam allegro smart 13.12.25 i miałam informację o disney+ na 3 miesiące za darmo.
  • W zakładce smart bonusy nie mam informacji o disney +.
  • Otrzymałam maila w dniu 13.12.25, że mam wejść w smart bonusy i tam wybrać disney +. Ale niestety nie ma go tam do wyboru.
  • Poczytałam już forum i ponoć bonus miał być ważny 14 dni- dziś jest 23.12.25, także minęło 10 dni, a bonusa nie ma.
  • Proszę o wyjaśnienie sprawy i przysłanie kodu na maila.Screenshot_20251223_201646_Chrome.jpg

Screenshot_20251223_201827_Allegro.jpg

Screenshot_20251223_201836_Allegro.jpg

oznacz moderatorów
la_nika

@aaapsik_6 skontaktuj się proszę z nami za pomocą formularza, Doradca będzie mógł to zweryfikować i pomoże Ci skorzystać z promocji. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów