Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę wybrać formy dostawy Kurier DPD (SMART), mimo wykupionego SMART-a i mimo, że Sprzedający udostępnił tę metodę. Podobno Allegro prowadzi jakieś testy i potrwają one 5 tygodni, a ja jestem jednym ze szczęśliwców, którzy są w gronie testowanych. Ja chcę skorzystać z tego, co gwarantowało mi Allegro, wyłudzając opłatę SMART i głęboko mam testy Allegro, które ograniczają moje uprawnienia, za które zapłaciłem.
Do końca kwietnia to trwają testy owszem ale te gdzie nie da się rozłączyć ofert. O innych chyba nic nie pisali. W sumie kto to wie, o wszelkich testach dowiadujemy się zawsze z wpisów wkurzonych osób na forum. Zawołamy moderację. Może one coś wiedzą. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Daj link do oferty!
Normalnie niedorzeczne.
niestety 😞
@more_poland Już wyjaśniam 🙂 Obecnie trwa test, podczas którego klientom Smart! decydującym się na dostawę kurierem wybieramy przewoźnika, który dostarczy przesyłkę. O wskazanym przewoźniku informujemy natychmiast po opłaceniu zakupu. Dzięki temu cały proces zakupowy jest możliwie najbardziej efektywny. Oczywiście niezmiennie kupujący może wybrać inną metodę dostępną w ofercie (dostawa do punktu, listy i paczki pocztowe itp.)
Dziękuję Ci za Twoją opinię! Wszelkie merytoryczne głosy są dla nas bardzo ważne i będą miały wpływ na ostateczny kształt nowego rozwiązania.
A mogę zmienić także kuriera po waszym wyborze?
@milka1234567890 W ramach usługi Smart klient wybierając przycisk “ZMIEŃ” może nadal zmienić metodę dostawy, jednak dostawa kurierem w ramach Smart! jest wyłącznie bez określania przewoźnika.
To się nazywa...bałagan.
przecież to jest kompletny nonsens, bo zmuszacie Sprzedających do dodania sposobu dostawy, którego by nie nie dodali bez przymusu (np. Pocztex), a ja płacąc za SMART, chcę mieć możliwość wyboru Przewoźnika, który dostarczy mi moje zamówienie w czasie krótszym niż tydzień!!! ...nie jesteśmy na bazarze w Stambule, nikt nie wypowiedział mi warunków umowy, więc dotychczasowe warunki obowiązują obie strony i oczekuję ich dotrzymania!
Ależ oni się niczego nie boją!!!! Niczego!!!!
ja po opłaceniu nie miałem żadnej informacji o możliwości wyboru Kuriera, ...jeśli taka informacja była, to chyba napisana atramentem sympatycznym!
nie wiem, jak wyglądają wyniki tych nieszczęsnych testów, ale ja po opłaceniu nie miałem szansy wyboru i zostałem skazany na Pocztex, który wiezie moją przesyłkę już 4 dni (status bez zmian od poniedziałku 22.04.2024), ...dzisiaj znowu powtórzyłem zakup i znowu nie miałem wyboru po opłaceniu zakupu, a to co zamówiłem jest mi bardzo mocno potrzebne!!!
Jesteś wybrańcem Allegro do testów.
ale po testach, wszystkich "uszczęśliwią" tą chorą innowacją!
Oby nie, ale to możliwe.
@ko_alka "Obecnie trwa test, podczas którego klientom Smart! decydującym się na dostawę kurierem wybieramy przewoźnika, który dostarczy przesyłkę" - wyjątkowo kretyński pomysł, nawet jak na standardy Allegro. Oczywiście, nie bierz tego do siebie osobiście, ale możesz przekazać decydentom
No to się wyjaśniło. Trwa test pod tytułem ilu nieświadomym ludziom da się wcisnąć wysyłkę allegro onem. Widocznie po dobroci już ludzie zmądrzeli i zaczęli to omijać...
żeby jeszcze Allegro One, ...ja przy aktywnym SMART miałem wybór między darmową dostawą Pocztex lub płatną InPost, choć Sprzedawca udostępnił w ofercie darmowy DPD i UPS!