Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy opcji zwrotu DPD pickup jest informacja o gabarytach paczki: Do 20 kg. Wymiary: 100 cm, dł. + sz. + wys. 250 cm
Rozumiem to w taki sposób, że najdłuższy wymiar z trzech nie może przekroczyć 100cm a suma wszystkich trzech nie może przekroczyć 250cm. Waga maksymalna to 20kg.
Każdy punkt Żabki widnieje na mapie jako punkt DPD Pickup.
Z doświadczenia wiem, że pracownicy Żabki kręcą nosem gdy przynoszę większe przesyłki. Zaczyna to być irytujące i stresujące.
Aktualnie planuję zwrot, wiem, że moja paczka spełnia te warunki ale jest blisko granicy i nie wiem czy nie będę miał problemów ze zwrotem...
Proszę o udostępnienie jakiegoś regulaminu, umowy, czegolkolwiek (Allegro, DPD, Żabka), na który można się powołać w sytuacji gdy przesyłka spełnia wymagania a mimo wszystko są problemy z przyjęciem zwrotu w Żabce.
@Przemek_Pan w takiej sytuacji, najlepiej będzie jeśli podasz nam konkretne punkty, które odmówiły przyjęcia zwrotu od Ciebie.
Dzień dobry!
Dziś odmówiono mi w przyjęciu zwrotu w Żabce DPD PickUp (45-046, Opole, Ul. Telesfora 2, lok. 1). Numer zwrotu 4P5Q/2024.
Pozdrawiam!
@Client:70924599 dziękuję za wskazanie danych. Podaj proszę jaki był powód odmowy w punkcie oraz wymiary przesyłki, żebym mogła zweryfikować Twój przypadek.
Witam
Dziś odmówiono mi zwrotu dpd pickup Żabka ul. Mikołaja Kopernika 4A 32-100 Proszowice z powodu niby dużego gabarytu a wymiaru paczki to 84x80x18 cm więc spokojnie mieści się w normie. Nr zwrotu 70K2/2024 pozdrawiam
@kasiek1603 przekraczasz wagę gabarytową która wynosi ponad 24 kg 😞