Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czy Allegro jest organizatorem Loterii? Gdzie szukać informacji o Loterii, zdobytych losach i nagrodach. W Aktualnościach nic nie ma....
Bo nie jest.
@EWKAR22 Strona loterii znajdje się tutaj. Liczbę losów i zdobytych nagród znajdziesz w Strefie Uczestnika. Wszystkie informacje dotyczące zasad oraz organizatora znajdziesz w regulaminie.
🤔🤗
Problem rozwiązany.
Gdzie mam kliknąć żeby wyrazić zgody na udział? Nigdzie tego nie widzę.
ja wiem że to jest strona loterii ale wczoraj zrobiłem zakupy za 1300 zł i nie zostały dodane punkty. Na stronie jest napisane że mam wyrazić zgodę. Gdzie dokładnie ją wyrazić. Nie wiem gdzie kliknąć, żadne okno też nie wyskakuje.
Na stronie znajdź sekcję Strefa Uczestnika i tam zaznaczasz „Oświadczam, że mam ukończone 18 lat i nie jestem osobą wykluczoną z udziału w Loterii na podstawie §1 ust. 13 Regulaminu Loterii. Potwierdzam zapoznanie się z Regulaminem Loterii.” i klikasz uaktywniony przycisk Dołącz do loterii.
Tutaj?? Nic nie ma.
@Freitag to znaczy, że wyraziłeś zgodę, gdyby było inaczej widziałbyś to:
Jeśli nie otrzymałeś losów, a uważasz, że powinieneś, napisz proszę na help@navagency.com, a sprawdzimy transakcję, o którą pytasz i wrócimy do Ciebie z precyzyjną odpowiedzią. Szczegółowe zasady wraz z przykładami znajdziesz w §3 regulaminu Loterii 🙂
Jestem pewien że nie miałem tego okna. Napisze zgłoszenie na tego maila i zobaczymy.
Wielkie dzięki.
Ja też nie miałam żadnego okna, żeby zaakceptować regulamin… Co prawda losy mi się pojawiają, więc mam nadzieję, że biorą udział w losowaniu 🤷🏻:płeć_żeńska:
W moim przypadku losy nie są naliczane (poza pierwszym dniem), a maile wysyłane na wskazany adres z gmaila odbijają się z komunikatem "timed out".
"The recipient server did not accept our requests to connect". (...): timed out
@Enzik W tej sytuacji rekomendujemy wysłanie zgłoszenia w formie pisemnej (listem poleconym) na adres organizatora dostępny w regulaminie.
Mnie udało się napisać na ten adres i dostałem automatyczną odpowiedź, że mam czekać na odpowiedź :).
Problem mam podobny. Strona nie mówi mi, że jestem uczestnikiem, ale podaje (zerowe) saldo losów. Zrobiłem już dwa zakupy produktów oznaczonych SMART do Allegro One i oba opłaciłem z Allegro Pay.
@pljaroms a nie brałeś przypadkiem faktury na zakupy ?
To czytaj jak wiesz gdzie tam jest wszystko opisane.😛
Ja zrobiłem zakupy od kilku sprzedawców na kwotę powyżej 100zł wchodzę na stronę loterii, a tam komunikat Zdobyte losy
W regulaminie jest napisane że dołączyc można do konkursu do 12 listopada i wtedy zakupy zrobione po 2 października będą zaliczone ale nie wezmą udziału w losowaniu nagród natychmiastowych, pozostałych tak. Masz więc szansę na samochód....