Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W ramach promocji jak w temacie zainstalowałem aplikację, ale nigdzie nie widzę pierwszego kuponu 15 zł. Gdzie go szukać?
pozdrawiam
nn
Liczba Kuponów w ramach Promocji jest ograniczona do 6 500 Kuponów. Aktualną liczbę Kuponów dostępnych w ramach Promocji Uczestnik może sprawdzić na stronie: https://allegro.pl/kampania/aplikacja-mobilna/kupony-na-start.
Dziękuję za odpowiedź.
Chodzi mi o inną promocję czyli jak w tytule tematu. Informacja o niej pojawiła się po wejściu na stronę allegro w przeglądarce. Podany przez Ciebie regulamin dotyczy czegoś innego.
Po zainsatalowaniu apki allegro na jej stronie głównej nie widzę żadnego komunikatu o możliwości pobrania kuponu, lub na przykład pobraniu monet.
Dziękuję za odpowiedź.
Podobnie jak w przypadku posta #21 Demiurg#:
Chodzi mi o inną promocję czyli jak w tytule tematu. Informacja o niej pojawiła się po wejściu na stronę allegro w przeglądarce. Podany przez Ciebie regulamin dotyczy czegoś innego.
Po zainsatalowaniu apki allegro na jej stronie głównej nie widzę żadnego komunikatu o możliwości pobrania kuponu, lub na przykład pobraniu monet.
@nn Dziękuję za doprecyzowanie. Zgłoszę tę sytuację i wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 🙂
@nn Niestety, ale w Twoim przypadku nie możemy przyznać monet, ponieważ nie spełniasz warunków promocji.
W sierpniu zrobiłeś zakupy za pomocą aplikacji mobilnej
Dziękuję za wiadomość,
skoro tak to nie mam uwag
Dzień dobry,
Dziś założyłem konto. Też pojawił się komunikat: 15 zł na pierwsze zakupy plus 15 na kolejne, jeśli zakup będzie powyżej 50 zł oraz 5 monet za zainstalowanie aplikacji. Jednak nie widzę żadnych monet - komunikat, że 0 monet i brak kuponu - też nic w zakładce Twoje kupony.
Pozdrawiam,
Wojtek
@Client:121212704 Konsultuję tę sprawę. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Mam taki sam problem, moglibyście sprawdzić?
@Client:121212704 Dostałam informację, że powinieneś odebrać kupon po zalogowaniu się do aplikacji. Regulamin promocji znajduje się tutaj.
Mam ten sam problem
@Client:59406234 dziękuję za sygnał. Proszę o wskazanie nazwy promocji monetowej, o której chcesz porozmawiać. W Allegro mamy ich wiele. Listę najnowszych znajdziesz tutaj.
Chodzi o 15 zł za zainstalowanie aplikacji allegro
Chciałbym zrobić zakup ,dostanę te 15 zł?
@Client:59406234 upewnij się, że wszystkie warunki tej promocji zostały przez Ciebie spełnione zwłaszcza te opisane w § 3. Zasady i warunki Promocji. Podsyłam aktualny Regulamin.
Spełniam wszystkie warunki
@Client:59406234 w takim razie w celu odebrania kuponu za instalację powinieneś zalogować się na swoje Konto w Aplikacji Mobilnej Allegro i kliknąć przycisk “Odbierz kupon”. Daj znać, czy Ci się to udało.