Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Wystawiłam aukcję na zbiórce charytatywnej. Mam wykupiony Smart, ale nie wyświetla się w ofercie. Jaka może być tego przyczyna?
@kolliberek Podaj mi link do oferty.
@kolliberek Metody dostawy w tej ofercie nie spełniają warunków SMART.
W cenniku mam zaznaczone Allegro Paczkomaty InPost smart, dotychczas to wystarczało.
Ja obstawiam, że brakuje warunków zwrotu.
Mam zaznaczony zwrot w ciągu 14 dni.
@kolliberek Masz "paczkomat Inpost" a to nie to samo co "Allegro paczkomat Inpost".
Faktycznie ale w cenniku mam, więc dlaczegio się nie wyświetla?
Zgłupieję, nie widziałam smarta, ale zmieniałam, bo nie chce paczkopunktu. W cenniku miałam zaznaczony tylko paczkomat i dalej mam, a poczkopunkt mi się wyświetla. Dlaczego?
@kolliberek Oferta nie jest oznaczona ikoną usługi, ponieważ nie spełniasz warunków dotyczących sprzedaży.
Jakich warunków? Wiem już, że źle wyświetlasię zastosowany cennik, ale dlaczego?
A warunki reklamacji powinny być czy nie?
@Client:44052296 na prywatnym nie musi, ważne są zwroty
@kolliberek pewnie masz na którymś z kont Wymaga poprawy
mam jedno konto
@kolliberek Tobie może się wydawać, że masz jedno konto, ale Allegro może uważać inaczej, jeśli konto które jest z Tobą powiązane dostanie bana, to musisz mieć świadomość, że Tobie również zamkną konto
Obsługuję konto fundacyjne, które nie jest zbanowane i nie ma na nim żadnej sprzedaży. Prywatne konto mam tylko jedno.
@kolliberek no to nie wiem, może Natalia Ci wytłumaczy którego warunku nie spełniasz