anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie działa smart?

kolliberek
#8 Zapaleniec

Dzień dobry,

Wystawiłam aukcję na zbiórce charytatywnej. Mam wykupiony Smart, ale nie wyświetla się w ofercie. Jaka może być tego przyczyna? 

oznacz moderatorów
27 ODPOWIEDZI 27

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane

@kolliberek Chodzi o Jakość sprzedaży. Warunki dotyczące oferty zostały spełnione, nie spełniasz warunków dotyczących sprzedaży.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kolliberek
#8 Zapaleniec

Czyli, jeżeli dobrze zrozumiałam, nie mogę wystawić ofert ze smart, ponieważ w ciągu ostatnich 30 dni nie miałam wystawionej żadnej aukcji i w związku z tym nie posiadam punktów za sprzedaż polecenie itd?

edit. Własnie spojrzałam na swoją aukcję i mam przy niej SMART. To jak to własciwie jest?

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@kolliberek Twoje konto wskoczyło na poziom neutralny, dlatego Smart! pojawił się w ofercie. 

Nie jestem w stanie niestety sprawdzić szczegółów tej sytuacji. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@N_Nitka28  co ciekawe, to tu nie ma Smarta

KOGIEL_T_0-1761293636164.png

a tu jest 😉

KOGIEL_T_1-1761293675452.png

oznacz moderatorów

kolliberek
#8 Zapaleniec

Zaraz po wystawieniu nie było, teraz jest i tak naprawde nikt nie wie dlaczego.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kolliberek  Nicol  napisała: "Twoje konto wskoczyło na poziom neutralny, dlatego Smart! pojawił się w ofercie. ", wiec  wygląda na to, że wcześniej miałaś do poprawy, tak jak pisałem poprzednio🤔

oznacz moderatorów

kolliberek
#8 Zapaleniec

Samo z siebie wskoczyło? Przecież nic się na koncie nie zmieniło od wystawienia tej aukcji.  I tak jak wcześńiej wspominałeś faktycznie nie wszędzie to Smart jest zaznaczone. Widać dopiero po wejściu w ofertę. 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kolliberek  ja nie mam wglądu na Twoje konto, a Nicol ma, wiec myślałem, że wcześniej było "gorzej", ale z tego co mówisz wynika, że  wskoczyło z neutralnego na neutralny🤔

oznacz moderatorów