Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Wystawiłam aukcję na zbiórce charytatywnej. Mam wykupiony Smart, ale nie wyświetla się w ofercie. Jaka może być tego przyczyna?
@kolliberek Chodzi o Jakość sprzedaży. Warunki dotyczące oferty zostały spełnione, nie spełniasz warunków dotyczących sprzedaży.
Czyli, jeżeli dobrze zrozumiałam, nie mogę wystawić ofert ze smart, ponieważ w ciągu ostatnich 30 dni nie miałam wystawionej żadnej aukcji i w związku z tym nie posiadam punktów za sprzedaż polecenie itd?
edit. Własnie spojrzałam na swoją aukcję i mam przy niej SMART. To jak to własciwie jest?
@kolliberek Twoje konto wskoczyło na poziom neutralny, dlatego Smart! pojawił się w ofercie.
Nie jestem w stanie niestety sprawdzić szczegółów tej sytuacji.
Zaraz po wystawieniu nie było, teraz jest i tak naprawde nikt nie wie dlaczego.
@kolliberek Nicol napisała: "Twoje konto wskoczyło na poziom neutralny, dlatego Smart! pojawił się w ofercie. ", wiec wygląda na to, że wcześniej miałaś do poprawy, tak jak pisałem poprzednio🤔
Samo z siebie wskoczyło? Przecież nic się na koncie nie zmieniło od wystawienia tej aukcji. I tak jak wcześńiej wspominałeś faktycznie nie wszędzie to Smart jest zaznaczone. Widać dopiero po wejściu w ofertę.
@kolliberek ja nie mam wglądu na Twoje konto, a Nicol ma, wiec myślałem, że wcześniej było "gorzej", ale z tego co mówisz wynika, że wskoczyło z neutralnego na neutralny🤔