Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący zamawia dwa produkty: pierwszy produkt, gdzie mam wyłączoną opcje smart (cena 600 zł + dostawa 15 zł) i drugi produkt z dostawą w ramach smart (cena 70 zł).
Czy kupujący otrzyma w takim przypadku możliwość zakupu ze SMART czy zapłaci za przesyłkę, czy może takie zamówienie będzie rozbite na dwie przesyłki jedna płatna a druga Smart?
Jeśli otrzyma SMART to od jakiej kwoty zostanie naliczona moja dopłata?
@ROLNICZY_Liskow jeśłi kupi w jednym zamówieniu - zapłaci za przesyłke
Jesłi kupi w dwóch zamówieniach - to za jedną przesyłke zapłaci a druga bedzie smart ( jeśli klient ma wykupiony smart)
Jesteś pewien? W sumie się temu nie przyglądałam. Ale kilka razy widziałam wpisy sprzedawców, że właśnie wtedy ma darmową smart gdy tylko jeden przedmiot miał taką dostawę. Oczywiście mogę się mylić, a nie chce mi się pół dnia szukać takich ofert...
W sumie bardzo ciekawy temat. Proponuje zapytać źródła. Czy można prosić o odpowiedź w tym temacie 🙂
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@ROLNICZY_Liskow jeśli w jednej ofercie jest Smart, a w drugiej nie, to znaczy, że są różne cenniki, czyli sposób wyliczenia będzie zależny od Twojego ustawienia sposobu łączenia kosztów dostawy (tutaj szczegółowe informacje na ten temat).
Obecnie jeśli złożę zamówienie w Twoich ofertach, w których jedna ma Smart! a druga nie, to wspólna metoda dostawy (o ile jest w Smart!) będzie darmowa.
Np. dla ofert 17378489747 i 16572683656 wspólna metoda dostawy Smart - Paczkomaty Allegro InPost będzie dla mnie za darmo, mimo że w pierwszej ofercie nie ma Smart.
Żeby oferty nie miały wspólnej metody dostawy, wystarczy że w ofercie bez Smart, zmienisz ceny dostawy.
Pięknie Monia 🙂
Dziękuję za odpowiedź, i jeszcze proszę o informację w jakimi kosztami będę obciążony w przypadku zakupu 2 przedmiotów w jednym zamówieniu (Bez smart 600 zł + 15 zł transport oraz smart 70 zł)
Jak będzie rozwiązana przesyłka w przypadku zakupu towaru bez smart i bez obsługi paczkomatów + smart z paczkomatem.
17877767827 + 16572683656
@ROLNICZY_Liskow w przypadku tych dwóch ofert nie mamy wspólnej metody dostawy, która byłaby Smart.
Więc zamówienie nie będzie Smart! a kupujący może wybrać albo odbiór osobisty albo dostawę Kurierem InPost za 14,99 zł (albo dostawę kurierem z płatnością przy odbiorze).
W takim przypadku od kupującego otrzymasz środki na dostawę, a jej koszt zostanie dodany do kwoty, od której pobierzemy prowizję.
A co w przypadku gdy oferta bez smart i oferta ze smart mają wspólną metodę dostawy.
I tak jak wyżej pisałem produkt bez SMART kwota 600 / bez SMART 70.
Jakie poniosę opłaty za realizacje tej dostawy?
Chyba 9.99zł
@ROLNICZY_Liskow konkretna kwota zależałaby od tego, jaka by to była ta wspólna smartowa metoda dostawy. Jeszcze dla pewności konsultuję tę kwestię i dam znać, gdy otrzymam odpowiedź 🙂