Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam ptyanie do tych z allegro co to jest- Dodatkowa ochrona przesyłki 6 zł -bo już mnie szlag trafia ile mozna robic dopłat do jednej paczki -dopłata do smarta-dopłata do kg -dopłata za podjazd-prowizja -i teraz jeszcze jakias -dodatkowa ochrona za 6 zł = 5 opłat pobiera allegro
@darwik-firma pewnie zaptaszkowałeś lub nie odptaszkowałeś ubezpieczenia 🙂 podaj numer zamówienia to @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ sprawdzą 🙂
1000661779855U
Nazwa usługi dodatkowej:
Dodatkowa ochrona przesyłki
Kod:
DPD_U8_050000
@darwik-firma Opłata została naliczona prawidłowo, ponieważ wartość towaru była w granicach od 1000 zł do 50 000 zł. Zgodnie z cennikiem ubezpieczenie takiej przesyłki kosztuje 0,15% zadeklarowanej wartości. Jeśli nie chcesz, aby w przyszłości taka opłata była naliczana, to musisz zmienić wartość przesyłki w formularzu nadawczym. Zaznaczę jednak, że w przypadku konieczności złożenia reklamacji, zostanie Ci maksymalnie zwrócone 1000 zł zgodnie z wartością ubezpieczenia w cenie podstawowej paczki.
UWAGA SPRZEDAJĄCY dostałem karę od allegro w wysokosci 6 zł bo sprzedałem towary powyżej 1000zł
@darwik-firma przesadzasz, allegro zadbało o ubezpieczenie Twojego towaru co byś w razie zaginięcia czy zniszczenia nie dostał tylko 1000 zł, zawsze możesz z tego zrezygnować 🙂
kierowniku ty chyba oglądasz jeszcze bajki jak moja wnuczka pisząc ze w razie W dpd zwróci ci kase za zagubiony towar pokaż mi takich co dostali odszkodowanie od firm kurierskich
Przecież to chyba nie jest obowiązkowa dopłata ,tylko koszt lepszego zabezpieczenia typu "uwaga szkło" co i tak wiele nie gwarantuje ale przydatne w razie reklamacji. Inne wskazane dopłaty też nie są przymusowe . Fakt jest tego zbyt wiele a trzeba jeszcze płacić w niektórych kategoriach za wystawienie i inne ukryte koszty.